Rudix-R1 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Grubo, co ci mogę poradzić - to , że jak wysyłasz list do prokuratury, to rób to za tzw. Potwierdzeniem odbioru, masz wtedy dodatkowy dowód, że skarga wpłynęła, no i TV jak nie będzie odpowiedzi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidusmile Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Może sprobuj na wykopie napisać to powinni to jakoś nagłośnić - nie bylo tam jakiegoś monitoringu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dnia 28.09.2018 o 15:28, Rudix-R1 napisał: Grubo, co ci mogę poradzić - to , że jak wysyłasz list do prokuratury, to rób to za tzw. Potwierdzeniem odbioru, masz wtedy dodatkowy dowód, że skarga wpłynęła, no i TV jak nie będzie odpowiedzi. Pozdro oczywiście złożone 18 lipca mam potwierdzenie złożenia(zawsze składam w dwóch egzemplarzach) tv nie bardzo na razie chcą gadać chyba zrobię to przez adwokata Dnia 5.10.2018 o 11:54, vidusmile napisał: Może sprobuj na wykopie napisać to powinni to jakoś nagłośnić - nie bylo tam jakiegoś monitoringu ? to nie chodzi o monitoring ( ale sprawdzałem brak) gościu się przyznał ze mnie potrącił mam akta sprawy ale policja nie widzi podstaw kierowania sprawy do sądu dlatego złożyłem w prokuraturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Wszystko wskazuje na to że policja chce już temat zakończyć na mandacie a dalsze postępowanie będziesz musiał dochodzić na drodze cywilnej . Faktycznie gość może ma jakieś znajomości i policja robi tyle by nie została posądzona o zaniechanie w sprawie czyli mandacik nałożony gość ukarany nic tu po nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Zamaluj dane gościa bo zaraz dzięki rodo to jeszcze ty mu wypłacisz odszkodowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Dudek , a byłeś na l4 dłużej niż 7 dni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 23 godziny temu, mariusz13 napisał: Wszystko wskazuje na to że policja chce już temat zakończyć na mandacie a dalsze postępowanie będziesz musiał dochodzić na drodze cywilnej . Faktycznie gość może ma jakieś znajomości i policja robi tyle by nie została posądzona o zaniechanie w sprawie czyli mandacik nałożony gość ukarany nic tu po nas . na pewno ma plecy sprawa złożona w prokuraturze zobaczymy co dalej wczoraj pismo pełne kłamstw 18 godzin temu, PRZEMO napisał: Dudek , a byłeś na l4 dłużej niż 7 dni??? przemo jak wiesz robię sam na siebie ale bez otwarcia firmy( ach te zwlekanie) dostałem od lekarza zalecenie kołnierz na 14 dni do tego złamany przyczep kręgosłupa krwiak na nerce stluczona nerka cale plecy na podstawie dokumentacji medycznej bede dzialac bylem prywatnie u ortopedy mam wszystkie dokumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 @Dudek Zamaluj dane gościa lub usuń foto, żebyś sobie nie narobił bigosu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 @Dudek skasuj ta fotę, skąd wiesz czy synek nie ma konta u nas, i narobi ci bigosu. Od maja tak jak koledzy piszą obowiazuja nowe przepisy o ochronie danych osobowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 22 godziny temu, Chexer napisał: @Dudek Zamaluj dane gościa lub usuń foto, żebyś sobie nie narobił bigosu 16 godzin temu, mp240 napisał: @Dudek skasuj ta fotę, skąd wiesz czy synek nie ma konta u nas, i narobi ci bigosu. Od maja tak jak koledzy piszą obowiazuja nowe przepisy o ochronie danych osobowych Imię i Nazwisko zostawię bo takich może być kilku co do auta to zostawiam bo przyj****ny policjant pomylił nr rejestracyjny i wpisał od mojego busa a policjant to osoba publiczna więc mam wyj****ne w tym tygodniu rozgłośnie całą sprawę na FB z całymi aktami sprawy niech ludzie widzą co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Dnia 15.08.2018 o 11:05, kiiper71 napisał: Zaraz wyjdzie, że małolat zostanie uniewinniony, bo stwierdzą niepoczytalność przez brak ręki A na poważnie, szybkiego powrotu do zdrowia i w przyszłości mniej szczęścia do takich sytuacji Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka prawię tak się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Dnia 10.10.2018 o 12:40, Dudek napisał: Imię i Nazwisko zostawię bo takich może być kilku co do auta to zostawiam bo przyj****ny policjant pomylił nr rejestracyjny i wpisał od mojego busa a policjant to osoba publiczna więc mam wyj****ne w tym tygodniu rozgłośnie całą sprawę na FB z całymi aktami sprawy niech ludzie widzą co się dzieje Zanim rozgłoś-niż sprawę na FB z ujawnieniem danych osobowych (art. 6 ust. 1 – wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej;https://blog-daneosobowe.pl/czym-sa-dane-osbowe-wg-rodo/) to przeczytaj jakie kary za to grożą https://www.pwc.pl/pl/artykuly/2017/kary-finansowe-rodo.html Edytowane 12 Października 2018 przez mp240 dodanie art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 11 godzin temu, mp240 napisał: Zanim rozgłoś-niż sprawę na FB z ujawnieniem danych osobowych (art. 6 ust. 1 – wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej;https://blog-daneosobowe.pl/czym-sa-dane-osbowe-wg-rodo/) to przeczytaj jakie kary za to grożą https://www.pwc.pl/pl/artykuly/2017/kary-finansowe-rodo.html Wyraźnie pisze że dotyczy firm 10 milionów ero dla zwykłego śmiertelnika dobre sobie Ty nie strasz nam kolegę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) 7 godzin temu, mariusz13 napisał: Wyraźnie pisze że dotyczy firm 10 milionów ero dla zwykłego śmiertelnika dobre sobie Ty nie strasz nam kolegę ???? @mariusz13 jeśli chcesz sprawdzić działanie prawa na koledze radź mu dalej je ujawniać. Kolega jeśli tylko prowadzi działalność gospodarcza to już go temat dotyczy. Ja nie straszę a tylko dobrze radze ale wybór należy do udostepniającego. Podkreślam jedynie ze nie znajomość prawa nie zwalnia z jego stosowania. Poza tym nie wiem czy na podstawie pozostałych artykułów nie można wyciągnąć konsekwencji wobec naszego forum. TZN jeśli wiesz że nie wolno udostępniać danych osobowych to tego nie rób jeśli nie wiesz też tego nie rób jak ci ludzie radzą nie robić. Lub przysłowie takie lepiej dmuchać na zimne. stara ustawa a nowa jest jeszcze ostrzejsza mówi tak http://www.serwisprawa.pl/porady_prawne,28,1578,odpowiedzialnosc-za-udostepnienie-danych-osobowych-osobie-nieuprawnionej lub http://radcapoznan.com.pl/26.ochrona-danych-osobowych.html Edytowane 13 Października 2018 przez mp240 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 sprawą się zajmię ,,dobry adwokat, w przyszłym tygodniu idę na pogadanie i powie co jak dalej mam tez namiary na redaktorkę z która wstępnie rozmawiałem wiec nie ma problemu tylko adwokat powie co i jak i dalej działam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi