beryl Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Kupiłem bercię z zawieszeniem jakimś sportowym. Amory czarno/żółte bez nazwy tylko jakiś numer na dole w trzech linijkach. Mam do wymiany tył, bo jeden wyciekł, a dobrze na nich się jeździ więc może kupiłbyym takie same, ale nie wiem co to jest. Założone były ze sprężynami obniżonymi (czerwone) teraz są ze sprężynami od 320-ki. Nie chciałbym rozczarować się zakładając np. sachs, booge itp. i okaże się, że przód fajnie trzyma się a tył miękki. Zrobiłbym fotke ale leje jak z wiaderka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 spisz te numery i podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Coś mi się przewidziało, bo amory są całe żółte nr na nich: BR 20403 JF 087 PRESURISED DO NOT ..... i takie tam. [ Dodano: 9 Czerwiec 07, 17:45 ] no i co panowie nikt nie wie? Musze szybko wymienić, bo tłucze mi już jeden amor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi