Kris firestopper Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Zamierzam kupic E90 ktory motor byscie polecili benzynowy ? Mysle o 320i 150KM. ..czy to dobry wybór? Czy jednak kupic diesla słyszałem ze te motory 184 konne sa dobre. Chodzi mi głownie o awaryjnosc E90 i E91 diesla i benzyny .Co byscie polecali z diesla a co z benzyny. ..?.. Dzieki bardzo za pomoc. .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 (edytowane) moje zdanie znasz 330d badz 335d Edytowane 9 Maja 2018 przez darecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Zależy gdzie będziesz jeździł. Jak głównie miasto, to weź benzynę, a jak trasa to najlepiej 3.0D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Pytanie jeszcze jaki budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris firestopper Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Tak do 30tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 2.0 benzyna spoko bardzo jeśli nie masz zbyt wygórowanych oczekiwań co do mocy. Słabe punkty z tych droższych to chyba tylko uszczelniacze zaworowe i valvetronic. Jeśli jednak chcesz poczuć "Radość z jazdy" to szukaj 6-cylindrowych motorów. Zarówno PB jak i ON. Koszty utrzymania i serwisu trochę wyższe ale warte tego. Jeśli dużo km rocznie trzaskasz to klasykiem lepiej ropniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi