Kris firestopper Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 (edytowane) Witam wszystkich grupowiczów Edytowane 9 Maja 2018 przez Kris firestopper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris firestopper Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 1 minutę temu, Kris firestopper napisał: Witam wszystkich grupowiczów Zamierzam kupic E90 ktory motor byscie polecili benzynowy ? Mysle o 320i 150KM. ..czy to dobry wybór? Czy jednak kupic diesla słyszałem ze te motory 184 konne sa dobre. Chodzi mi głownie o awaryjnosc E90 i E91 diesla i benzyny .Co byscie polecali z diesla a co z benzyny. ..?.. Dzieki bardzo za pomoc. .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 czesc .dales sie namowic ,, dobry wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris firestopper Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Mam nadzieje. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 niedlugo smiglo wpadnie , tylko trzeba by bylo koledze pomoc aby poszezyl nasz krag ....... POMOZECIE?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
butsik Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 witaj :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi