madziorka11 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam mam problem w mojej bumie komputer podaje za duza dawke paliwa bo swiece sa az czarne co moze byc tego przyczyna ?? Ratujcie[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 tak "na oko " to raczej ciężko, jeśli wszystkie świece czarne to sprawdź: czujnik temperatury od kompa, przepływomierz, jeśli niektóre to raczej wtryskiwacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dzieki a ma ktos moze adresy i numery tel sklepow z czesciami do bmw bo troszke sie nie orjentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zanim zaczniesz robić zakupy dokładnie zlokalizuj usterkę, bo wywalisz kupę kasy a problem pozostanie. Skąd wiesz , że komputer podaje zbyt dużą dawkę paliwa? Czarne świece wcale nie muszą o tym świadczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 O ilości podawanego paliwa decyduje też sonda lambda o ile mnie pamięc nie myli <bmw_2> Najlepiej sprawdzic podłączając autko pod kompa i zczytac kody błędów :wink: Zakupy zdecydowanie PO diagnostyce <bmw_2> Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 dokładnie! jedż na diagnostyke zapłacisz góra 100 zeta a bedziesz wiedział co i gdzie.napewno taniej ci wyjdzie :wink: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 dokładnie! jedż na diagnostyke zapłacisz góra 100 zeta a bedziesz wiedział co i gdzie.napewno taniej ci wyjdzie :wink: bmw_beer Nie wiem czy to jeszcze aktualne - ale mam subskrypcje w bmw - polska i niedawno dostałem ofertę na czerwiec - DARMOWA DIAGNOSTYKA (usuwanie błędów już płatne) Cytuję Również na stronie internetowej znajdziesz wyjątkowy Voucher BMW do pobrania. Wydrukowany Voucher BMW uprawnia do 10-procentowej zniżki na ewentualne prace, których będzie trzeba dokonać po przeglądzie oraz do przeprowadzenia specjalistycznego testu układów elektronicznych GT1 gratis*. Wystarczy, że skorzystają Państwo z jednej z poniższych usług serwisowych. Życzymy spokojnej drogi! Promocyjne warunki oferty serwisowej obejmują: ° 12-punktowy przegląd samochodu - 120,78 zł brutto ° Kontrola klimatyzacji - 120,78 zł brutto** Zadzwoń do inchcape i się dowiedz 8) Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Dzieki koledzy juz moze nie dlugo zamieszczefotki mojego cuda Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi