CzAkSs Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Ja dopiero do do domu dotarłem ^^ dzięki za spotkanie i do zobaczenia mordeczki.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dzięki za spotkanie i do następnego. Młodej Parze jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Orszak wyszedł grubo i mam nadzieję, że Młodzi są zadowoleni ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dzięki za spotkanie i organizacę! Myślę, że wszyscy zadowoloni byli Nawet nasz symboliczny wyścig gokartowy się odbył. Kurde znowu drugi Młodzi myślę, że też szcześliwi, bo orszak wyszedł MEGA. 16 samochodów naliczyłem i cieszcze się, że mogłem uczestniczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dzionek jak zwykle w doborowym towarzystwie, dresow ? Udalo się wszystko zgrać, podziekowania dla organizatorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Filmik z gokartów już jest. @Dixx37 https://youtu.be/lbhlYq7ijwc 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dixx dobra robota! Świetny klip ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Również dzięki za dobrą sobotę. Z rozmowy z dzieciakami gokarty rządzą i według nich nic lepszego nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 4 godziny temu, Szpadyzor71 napisał: Również dzięki za dobrą sobotę. Z rozmowy z dzieciakami gokarty rządzą i według nich nic lepszego nie ma. Potwierdzam - pierwszy raz na gokartach i też twierdzę że wymiatają, a i się okazuje, że wspomaganie w e90 nie jest takie złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kojak Opublikowano 4 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Emocje powoli opadają także parę słów od nas (Państwa Młodych) Chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom orszaku weselnego, wyszło to mega zajebiście z pompą i ze smakiem. Dzięki że poswieciliscie dla nas tyle swojego wolnego czasu (co w tą pogodę było nie lada wyczynem) sprawiajac, że tak ważny dla nas dzień był jeszcze bardziej wyjątkowy, wyglądało to mega! Daliście przykład tego , że maxbimmer to nie jest tylko zlepek ludzi, którzy spotykają się raz w miesiacu żeby pooglądać swoje furki, maxbimmer to jedna wielka rodzina, której jesteśmy członkami, a w sobotę tylko nas o tym przekonaliscie. ? Jeszcze raz wielkie dzięki! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Niechaj Wam się wiedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Nie robię nowego tematu, bo nie wiem czy jest sens. W przyszłym roku z tego co czytałem i słyszałem to minie 10 lat jak maxbimmerzy organizują dzień dziecka i mikołajki. Może to fajna okazja, aby spędzić czas trochę inaczej? Może zabrać ich na jakąś atrakcje, ale potem (nie wiem na ile jest na to miejsce w domu dziecka) zrobić jakieś ognisko, grilla, posiedzieć z dzieciakami, zjeść z nimi kiełbaski? może wymyślić jakąś zabawę (składanie e36 na czas ) Czasu sporo, bo jest lipiec, ale chyba warto przemyśleć 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi