Kamil_89 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Jeżeli nic się nie zmieni to ja też będę i będę miał 2-3 miejsca. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 ja niestety mogę być z Wami tylko w jedną stronę od Oławy na gokardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 1. Forest i Młoda (2 miejsca) + orszak weselny Kojaków 2. konik (2 miejsca ) 3. Beton ( z przyczyn wiadomych ) tylko orszak 4. Touras (1 lub 3 miejsca) 5. Francuz & Skrzat (2miejsca) + wyłudzanie alkoholu na orszaku 6. BASTARS ( 3 Miejsca) a potem jadę wydębić cukierki od młodych, też z alkoholem 7. Dixx37 (3 miejsca) + orszak 8.czakss ( 3miejsca) tylko oława -Wrocław-olawa z orszakiem nie dam rady bo stoję w sklepie po południu 9. Szpadyzor71 - prawdopodobnie sam czyli ze 3 miejsca się znajdą choć środkowe na tyle można traktować z przymrużeniem oka. 10. Chudziutki (2 miejsca wolne) + chętnie powieksze orszak o swoją furmankę, choć zbytnio się jeszcze nie znamy i nie chcę się narzucać 11. Kosa - 2 miejsca (max 3) 12. viviek - 3 miejsca TYLKO OŁAWA-WROCLAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Ja niestety odpadam wypadł mi nie planowany wyjazd. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 1. Forest i Młoda (2 miejsca) + orszak weselny Kojaków2. Beton ( z przyczyn wiadomych ) tylko orszak 3. Touras (1 lub 3 miejsca)4. Francuz & Skrzat (2miejsca) + wyłudzanie alkoholu na orszaku5. BASTARS ( 3 Miejsca) a potem jadę wydębić cukierki od młodych, też z alkoholem 6. Dixx37 (3 miejsca) + orszak7. czakss ( 3miejsca) tylko oława -Wrocław-olawa z orszakiem nie dam rady bo stoję w sklepie po południu 8. Szpadyzor71 - prawdopodobnie sam czyli ze 3 miejsca się znajdą choć środkowe na tyle można traktować z przymrużeniem oka. 9. Chudziutki (2 miejsca wolne) + chętnie powieksze orszak o swoją furmankę, choć zbytnio się jeszcze nie znamy i nie chcę się narzucać10. Kosa - 2 miejsca (max 3) 11. viviek - 3 miejsca TYLKO OŁAWA-WROCLAW12. sagui - 3 miejsca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Cześć wszystkim. Postaram się być ale nie mogę obiecać więc nie wpisuje się na listę. Wydaje mi się że już mamy wymaganą liczbę miejsc dla dzieci więc może przyjadę motocyklem. Konto domu dziecka zasile niestety dopiero po Matki Boskiej pieniężnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Ja przedstawię krótki ,, scenariusz '' orszaku jaki wczoraj ustaliliśmy z Betonem. Tak jak juz było pisane, wyjazd spod mojego domu w Zwanowicach jest o godzinie 14.00. Jedziemy do Panny Młodej do Olszanki (14 km ). Pod blokiem jest spory parking także każdy powinien się zmieścić Przed 15 wyruszamy do kościoła ( piechotą ) . Na samym przedzie jedzie maris z wódka jakby komuś przyszło do głowy robić bramę przed kościołem, za nim idziemy my i reszta weselnikow a na końcu toczy się cały orszak weselny. Pod kościołem ustawicie się za marisem wzdłuż ulicy przy krawezniku. Prośba z mojej strony jest taka żeby moje auto ( niebieskie e46 w kombi )które będzie prowadzić moja siostra, jechało za marisem ponieważ będzie tam rezerwowy zapas wódki:) PS. Po przyjeździe pod sale, zapraszam wszystkich kierowców BMW po odbiór drobnego upominku jaki przygotowaliśmy z Panna Młoda w ramach podziękowań za towarzyszenie nam w tak ważnym dla nas dniu Do zobaczenia w sobotę! Edytowane 31 Maja 2018 przez Kojak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 1. Forest i Młoda (2 miejsca) + orszak weselny Kojaków2. Beton ( z przyczyn wiadomych ) tylko orszak 3. Touras (1 lub 3 miejsca)4. Francuz & Skrzat (2miejsca) + wyłudzanie alkoholu na orszaku5. BASTARS ( 3 Miejsca) a potem jadę wydębić cukierki od młodych, też z alkoholem 6. Dixx37 (3 miejsca) + orszak7. czakss ( 3miejsca) tylko oława -Wrocław-olawa z orszakiem nie dam rady bo stoję w sklepie po południu 8. Szpadyzor71 - prawdopodobnie sam czyli ze 3 miejsca się znajdą choć środkowe na tyle można traktować z przymrużeniem oka. 9. Chudziutki (2 miejsca wolne) + chętnie powieksze orszak o swoją furmankę, choć zbytnio się jeszcze nie znamy i nie chcę się narzucać10. Kosa - 2 miejsca (max 3) 11. viviek - 3 miejsca TYLKO OŁAWA-WROCLAW12. sagui - 3 miejsca13. Kamil_89 - 3 miejsca + orszak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 @Forest @Kosa wiemy już ile dokładnie będzie dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 8 godzin temu, Kojak napisał: Ja przedstawię krótki ,, scenariusz '' orszaku jaki wczoraj ustaliliśmy z Betonem. Tak jak juz było pisane, wyjazd spod mojego domu w Zwanowicach jest o godzinie 14.00. Jedziemy do Panny Młodej do Olszanki (14 km ). Pod blokiem jest spory parking także każdy powinien się zmieścić Przed 15 wyruszamy do kościoła ( piechotą ) . Na samym przedzie jedzie maris z wódka jakby komuś przyszło do głowy robić bramę przed kościołem, za nim idziemy my i reszta weselnikow a na końcu toczy się cały orszak weselny. Pod kościołem ustawicie się za marisem wzdłuż ulicy przy krawezniku. Prośba z mojej strony jest taka żeby moje auto ( niebieskie e46 w kombi )które będzie prowadzić moja siostra, jechało za marisem ponieważ będzie tam rezerwowy zapas wódki:) PS. Po przyjeździe pod sale, zapraszam wszystkich kierowców BMW po odbiór drobnego upominku jaki przygotowaliśmy z Panna Młoda w ramach podziękowań za towarzyszenie nam w tak ważnym dla nas dniu Do zobaczenia w sobotę! Natomiast, jak bedziecie już wracać z dziećmi. Dajcie mi cynk ( @Forest wie ) Ja po Was wyjade i pojedziemy kolumną po Kojaka. Trasę już oglądałem i zajmie nam ok. 30min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 1. Forest (miejsc 0) + orszak weselny Kojaków 2. PRZEMO [1 miejsce , ] + orszak 3. konik (2 miejsca ) 4. Beton ( z przyczyn wiadomych ) tylko orszak 5. Touras (1 lub 3 miejsca) 6. Francuz & Skrzat (2miejsca) + wyłudzanie alkoholu na orszaku 7. BASTARS ( 3 Miejsca) a potem jadę wydębić cukierki od młodych, też z alkoholem 8 Dixx37 (3 miejsca) + orszak 9.czakss ale potwierdzę bliżej kochani bo tak ciezko. 10. Szpadyzor71 - prawdopodobnie sam czyli ze 3 miejsca się znajdą choć środkowe na tyle można traktować z przymrużeniem oka. 11. Chudziutki (2 miejsca wolne) + chętnie powieksze orszak o swoją furmankę, choć zbytnio się jeszcze nie znamy i nie chcę się narzucać 12. Kosa - 2 miejsca (max 3) 13. viviek - 3 miejsca ( orszak jeszcze nie wiem) 14. Monka - 3 miejsca + orszak ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 1. Forest (miejsc 0) + orszak weselny Kojaków 2. PRZEMO [1 miejsce , ] + orszak 3. konik (2 miejsca ) 4. Beton ( z przyczyn wiadomych ) tylko orszak 5. Touras (1 lub 3 miejsca) 6. Francuz & Skrzat (2miejsca) + wyłudzanie alkoholu na orszaku 7. BASTARS ( 3 Miejsca) a potem jadę wydębić cukierki od młodych, też z alkoholem 8 Dixx37 (3 miejsca) + orszak 9.czakss ale potwierdzę bliżej kochani bo tak ciezko. 10. Szpadyzor71 - prawdopodobnie sam czyli ze 3 miejsca się znajdą choć środkowe na tyle można traktować z przymrużeniem oka. 11. Chudziutki (2 miejsca wolne) + chętnie powieksze orszak o swoją furmankę, choć zbytnio się jeszcze nie znamy i nie chcę się narzucać 12. Kosa - 2 miejsca (max 3) 13. viviek - 4 miejsca ( orszak niestety nie) - tylko Oława- Wrocław 14. Monka - 3 miejsca + orszak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 9 godzin temu, Szpadyzor71 napisał: @Forest @Kosa wiemy już ile dokładnie będzie dzieci? 15 dzieci, 2 wychowawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Lista się coś rozjechała bo widzę, że w ostatniej wersji brakuje sagui i mnie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 1. Forest i Młoda (2 miejsca) + orszak weselny Kojaków2. Beton ( z przyczyn wiadomych ) tylko orszak 3. Touras (1 lub 3 miejsca)4. Francuz & Skrzat (2miejsca) + wyłudzanie alkoholu na orszaku5. BASTARS ( 3 Miejsca) a potem jadę wydębić cukierki od młodych, też z alkoholem 6. Dixx37 (3 miejsca) + orszak7. czakss ( 3miejsca) tylko oława -Wrocław-olawa z orszakiem nie dam rady bo stoję w sklepie po południu 8. Szpadyzor71 - prawdopodobnie sam czyli ze 3 miejsca się znajdą choć środkowe na tyle można traktować z przymrużeniem oka. 9. Chudziutki (2 miejsca wolne) + chętnie powieksze orszak o swoją furmankę, choć zbytnio się jeszcze nie znamy i nie chcę się narzucać10. Kosa - 2 miejsca (max 3) 11. viviek - 3 miejsca TYLKO OŁAWA-WROCLAW12. sagui - 3 miejsca13. Kamil_89 - 3 miejsca + orszak 14. Mończysława - 3 miejsca + orszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 1. Forest i Młoda (2 miejsca) + orszak weselny Kojaków2. Beton ( z przyczyn wiadomych ) tylko orszak 3. Touras (1 lub 2 miejsca) + orszak4. Francuz & Skrzat (2miejsca) + wyłudzanie alkoholu na orszaku5. BASTARS ( 3 Miejsca) a potem jadę wydębić cukierki od młodych, też z alkoholem 6. Dixx37 (3 miejsca) + orszak7. czakss ( 3miejsca) tylko oława -Wrocław-olawa z orszakiem nie dam rady bo stoję w sklepie po południu 8. Szpadyzor71 - prawdopodobnie sam czyli ze 3 miejsca się znajdą choć środkowe na tyle można traktować z przymrużeniem oka. 9. Chudziutki (2 miejsca wolne) + chętnie powieksze orszak o swoją furmankę, choć zbytnio się jeszcze nie znamy i nie chcę się narzucać10. Kosa - 2 miejsca (max 3) 11. viviek - 3 miejsca TYLKO OŁAWA-WROCLAW12. sagui - 3 miejsca13. Kamil_89 - 3 miejsca + orszak 14. Mończysława - 3 miejsca + orszak Wrocław się spotyka pod Family Pointem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Możemy się spotkać o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 ja bede jechal od razu do Olawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 29 minut temu, blazej3131 napisał: Możemy się spotkać o której? 8:30 ? Na 9 w Oławie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 A nie wiem czy jest sens w sumie. Spotkajmy się na lidlu bo jak Ty autem a ja na moto to nie ma sensu się zgadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 My z Forestem jedziemy z Lubina trochę nam się przyspało więc widzimy się na gokardach bo z tego co widzę na liście miejsc dla dzieci wystarczy ? jak coś pod telefonem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skrzat Opublikowano 2 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Dzięki wszystkim za dzisiejszy dzień.. wszyscy mieliśmy Dzień Dziecka .. fajna z nas ekipa i oby było nas w takich dniach jeszcze więcej i kilka zdjęć ode mnie .. pozdrowionka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Dzięki wszystkim za dzisiejszy dzień, we Wro jak i na orszaku dla młodych, pozdro ? i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dixx37 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Ja zdjęć za bardzo nie robiłem, ale coś tam jest 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Rowniez dzieki wszystkim za dzisiejszy dzien - za poswiecenie czasu by dac radosc dzieciom Milo bylo znowu wraz z wami uczestniczyc w tak szczytnej akcji.No i oczywiscie wszystkiego dobrego na nowej drodze dla Mlodej Pary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi