fun_tha_mental Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Pilna sprawa Panowie i Panie - przy odpowietrzaniu ukręciłem łeb śrubie. Samochód unieruchomiony, a w poniedziałek rano musi jeździć. Klops. Ma ktoś z Wrocławia lub okolic odsprzedać taki korek na jutro? Wdzięczny będę bardzo. Chodzi o taki jak na zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Chyba mam . Zaraz zobaczę. Jak coś to 10 kilometrów od Wrocka w stronę Trzebnicy.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Mam nawet dwie sztuki jak nie trzy, ale niestety nie we Wro Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Mam jedną sztukę . Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Też mam ale dopiero na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fun_tha_mental Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Dzięki za odzew! Prawdopodobnie jutro załatwię sprawę ze @Stifler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fun_tha_mental Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Ogarnięte. Dzięki @Stifler za szybką pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi