Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Ogłoszenie grzecznościowe mojego dobrego kolegi: BMW 318is 1997 bez korozji, w stanie idealnym dla fana marki lub kolekcjonera, bezwypadkowe, zarejestrowane, od ponad 2 lat jestem jej właścicielem (pierwszym w kraju) w tym czasie przejechałem nią maksymalnie 5tyś km, duży komputer, tłumik z nierdzewki JETEX, oryginalny tłumik w dobrym stanie w komplecie z autem, podobnie jest z reflektorami zamontowane ringi, ale oryginalne reflektory też są, nie wymaga żadnego wkładu finansowego, po serwisie, bez szyberdachu. Dodatkowo felgi stalowe.WBABE71010ES41003 silnik M44b19 (140KM) kolor granatowyklimatyzacja 2 strefowaskórzana tapicerkaskórzana kierownicacentralny zamekkluczyki ze sterowaniem na odległośćelektryczne szybywspomaganie kierownicyABSautoalarmpoduszka powietrzna x 2elektryczne lusterkaaluminiowe felgi 15 światła przeciwmgielne, jedno ma pęknięty klosz podgrzewane fotelekomputer pokładowyoryginalne radio z magnetofonem i kodemimmobilizerlakier - granatowy metallicASR (kontrola trakcji)elektrochrom. lusterko wstecznepełna zabudowa oryginalna pod silnikiem - rzadkość.Auto bardzo zadbane, ale od kilku miesięcy nie ma dla niego miejsca w garażu no i coraz mniej czasu na hobby.Ma pękniety haloden prawy i brakuje zaślepki wewnętrznej jednego reflektora.https://www.olx.pl/oferta/bmw-318is-e36-cou...D5-IDnomtv.htmlOdwiedź moją stronęCENA 10.800 odbior osobisty Wrocław601 77 13 53 Dodaj odpowiedź... Cała aktywność Oznacz jako przeczytane Strona główna Wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi