Forest Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Pierwszy właściciel, kupiona w PL, niski przebieg w 100% oryginalny, auto garażowane, wyprowadzana tylko w słoneczne dni, całą zimę i jesień spędziła w cieplutkim garażu z właściwą temperaturą i wilgotnością powietrza. Auto jest bezwypadkowe, złamany pałąk za siedzeniem kierowcy ale zapewniam, że nie było żadnego dachowania. Pierwszy lakier, kilka drobnych rys, spokojnie można spolerować dobrą pastą, przyda się też dokładne mycie glinką i nałożenie wosku. Właściciel niepalący, choinka zapachowa renomowanej firmy gratis. Zgadzam się na oględziny w dowolnej stacji diagnostycznej lub w warsztacie mechanicznym (na koszt kupującego). Auto nie jest obciążone postępowaniem komorniczym, prawami z tytułu wyroków sądowych ani osób trzecich. P.S. Auto na letnich felgach i oponach, zimówek nie ma w komplecie. Rozkodowany VIN: -mpakiet -pilot zdalnego sterowania -przełącznik do kontroli pojazdu pilotem -przełącznik do sterowania pojazdu ręcznie -2 biegi -pedał gazu -światła świecące w trakcie jazdy -lewarek do zmiany biegów (dwa w przód, jeden w tył) -napęd na oba tylne koła !!!!!!!!!! -pasy bezpieczeństwa -włącznik -wyłącznik zasilania -elektryczny hamulec, działający po zdjęciu nogi z pedału gazu -cyfrowe radio z wejściem na MP3 -duże koła otoczone gumowym bieżnikiem zapewniającym komfortową jazdę po twardym podłożu -duże wygodnie wyprofilowane siedzenie kubełkowe z pasami bezpieczeństwa, -kierownica multifukncyjna z efektami dźwiękowymi (syrena , klakson) -ładowarkę sieciową -felgi w kolorze chromu Czas ładowania 8 - 10 h Prędkość pojazdu do 6km/h Czas jazdy 1-2 h Max. obciążenie pojazdu 40 kg Dwa przełączniki do wyboru sterowania pojazdem : - manualna - za pomocą pilota Nie interesuje mnie zamiana na inne auto, turecki dywan czy sokowirówkę. Cena - 300 zł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 @Forest ostatnie zdjęcie rozwala system Na początku myślałem, że serio masz z4 na sprzedaż hehe Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Teraz, dawid111 napisał: Na początku myślałem, że serio masz z4 na sprzedaż hehe No przecież mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 No przecież mam No tak zgadza się hehe ?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Brak zacisków na tarczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Rollbar połamany, widać że powypadkowy, nikogo nie oszukasz. Nie podałeś na jaki wiek homologacja, a to istotna informacja Mój miniBimmer rodzi się dopiero za miesiąc, to chyba za wcześnie, żeby mu kupować z4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Rezerwacja do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Rano pojechała. Forest płakał jak sprzedawał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi