ZAWAŁ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam!!! Mam taki problem, mianowicie nie działa mi podświetlenie obrotomierza i temperatury. Nie wiem co to może być pytanie_bmw Na 100% nie jest to wina żarówek bo kupiłem nowe i wymieniłem ale niestety to nic nie dało. Jeśli ktoś z was miał taki problem i go rozwiązał lub wie ktoś co moze być tego przyczyną to proszę niech napisze będę bardzo wdzięczny <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wołasz "POMOCY" jakby conajmniej płomień spod maski leciał lub olej płynął z rury :wink: Pewnie ścieżki są popękane na płycie od zegarów 8) lub coś zaśniedziało tylko 8) to napewno jakaś pierdołka Powodzenia <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 mam dokladnie to samo hehe polowa licznika nie swieci :lol: <bmw_1> ot takie foszki mojej malej <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAWAŁ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 no właśnie i nikt nie zna przyczyny tego psikusa <bmw_1> [ Dodano: 3 Czerwiec 07, 02:14 ] już wszystko działa samo się naprawiło:) <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 witka i takie awarie są najgorsze jak sie samo naprawia bo to jest tylo kwestia czasu jak zrobi sie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAWAŁ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 witka i takie awarie są najgorsze jak sie samo naprawia bo to jest tylko kwestia czasu jak zrobi sie to samo Masz racje PIT bo jak by się nie naprawiło to w końcu by się znalazła przyczyna, a tak pozostaje mieć tylko nadzieje że więcej takich psikusów mój "rekinek" robić nie będzie <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 u mnie sie naprawia i psuje zarazem mnie osobiscie to nie przeszkadzqa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAWAŁ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 a ja tam lobię jak wszystko działa tak jak Pan Bóg przykazał <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqr3byk Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 witam nie wiem czy to pomoze ale na ktoryms spotkaniu jeden kolo mial ten sam problem a wystarczylo (mowie tu o e30) pokrecic w prawo galka ktora wlaczasz swiatelka to jest wlasnie potencjometr regulujacy jasnosc podswietlenia tablicy i i reszty jezeli chodzi o "palaca polowe" to wykrecamy srubkli duze od tylu zaslepki bezposrednio pod licznikiem (dwa krazki z wcieciami) te male srubki u gory nad licznikiem i po odslonieciu zaslepka spod licznika kolejne 3 lub 4 nei pamietam. pozniej jeszcze dwie od zaczepow licznika i wyciagamy go delikatnie tam beda sie znajdowaly zarowki w pomaranczowych oslonkach wykreca je sie latwo zalezy ktora reke macie sprawniejsza wkrecacie nowe i odpalamy fure Proponuje sobie rozebrac kiedys na spokojnie dostep do licznika przyda sie kiedys na bank np przy wymianie bateryjek uniemozliwiajacych wykasowanie inspekcjii itp itd ;] tak serio ciezko cos tam uszkodzic..... chyba ze ktos ma specjalne zdolnosci ;] <bmw_1> dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozaik Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 jak nie zadziała potencjometr o którym mowa wyżej proponuje miernik i sprawdzenie połączeń na płytce jak i przewodów zasilających. a propo potencjometru też miałem taki problem hehehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi