thegrstr Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Sprzedaję swoje e46 Poniżej opis, większość w moim temacie: BMW E46, rok produkcji 11.2002 (pierwsza rejestracja 2003). Samochód w bardzo dobrym stanie technicznym. Od czasu zakupu zrobione wiele rzeczy, gdyż samochód miał służyć bezawaryjnie do jazdy na co dzień. Ponadto auto w bardzo ładnym kolorze nadwozia - STAHLGRAU 400. Auto fabrycznie z silnikiem 1.8 116 KM (mocno wadliwy motor - zaznajomieni w temacie wiedzą o bolączkach). Ze tego względu został zmieniony na 6-cylindrowy silnik M54B22 170KM w firmie zajmującej się profesjonalnymi swapami silników. Silnik w znakomitej kondycji - zero ubytków oleju, olej zmieniany co 10 tys. km - Motul X-clean 5W40. Samochód brzmi bardzo dobrze. Poniżej lista rzeczy MECHANICZNYCH zrobionych w ostatnim czasie: - łączniki stabilizatora Meyle, - wahacze przód komplet Meyle + tuleje Febi, - nowy zbiorniczek wyrównawczy Febi, - klocki przód ATE, Z rzeczy wizualnych: - kierownica multifunkcyjna z tempomatem, - m-pakietowa gałka zmiany biegów, - fotele sportsitze z pełną elektryką i pompowanie, - oryginalne radio BMW Business CD, - czarne nerki, Więcej info pod telefonem 728 973 759 cena: 15 500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegrstr Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Nowa cena - 14 999 zł dla poważnie zainteresowanych do negocjacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Ja tylko dopisze ze swap byl robiony u nas (bmw-swapy), a silnik pochodzi z mojego touringa. Kupilem rozbitego dawce z niemiec z prawdziwym przebiegiem 96tkm , u mnie silnik zrobil jakos 10-15tkm, a ile Mateusz natrzaskal od czasu swapu - tego nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegrstr Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Ja zrobiłem ok. 23 tysie i najchętniej ten motor bym zabrał ze sobą, bo absolutnie nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegrstr Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Oddam za 10 000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegrstr Opublikowano 19 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 do zamknięcia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi