robycomp Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Mam e34 z podłokietnikami w przodzie i chce się przesiąść na e39 - czy tam są też tak wygodne podłokietniki? Pytam, bo jak na razie wszędzie na zdjęciach widac tylko takie małe podłokietniki, które moim zdaniem są dużo gorsze od tych w e34. Co o tym myślicie? Czy można je jakoś powiększyć? Byłbym bardzo wdzięczny za przesłąnie zdjęć podłokietników z bumy e39 na robycomp@wp.pl Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 witam A coz to za dziwne pytanie? Przesiadlem sie z e34 na e39 i stwierdzam jednoznacznie ze w e34 sa podlokietniki wygodniejsze.w e39 jest jeden na srodku ktory mozesz podsunac do przodu.Wiec aby sie dobrze oprzec trzeba zastosowac pozycje o ktorej byla mowa na tym forum czyli wygieta .Ale przyzwyczailem sie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robycomp Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Tego się właśnie obawiałem. W e34 te podłokietniki są świetne i doskonale spełniają to do czego je stworzyli. Z tymi pojedynczymi w e39 to sprawa wyglada już dużo inaczej:( Wczoraj pojechałem do komisu żeby się przekonać jak to jest w tych e39 i muszę powiedzieć że to będzie największą moją bolączką przy przesiadce z e34 na e39. Za to projektanci bumy maja jednego minusa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi