Simon Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Czy macie różne poduszki pod silnik w swoich M-40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 raczej są takie same, przy M40 częśc nr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Poduszki są takie same!! W M40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 potwierdzam, niedawno wymieniałem i wkładałem takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 jak chcesz to mogę je odsprzedać kupiłem ale nie potrzebnie, są to nówki ruville czy jakoś tak sie pisze komplet za 70 zł dla chętnych proszę zostawić wiadomość na mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi