grynfix Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Witam. Kupilem do swojej e46 QP spoiler CSL z laminatu. Na razie jest on przyklejony na tasme do listw i trzyma sie fajnie ale docelowo chce go wpisać w klape Tylko mam jeden maly problem.. Czym to wkleic ? Tak zeby pod lakierem to sie nie ruszalo i niepopekalo jak klapy zza czasow f&f ? Jakas masa z zywica czy jak ? Bo klej so szyb bedzie pracowal raczej.. Znalazłem film gdzie gosc wkleja to na jakas mase ale co to jest to nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 mordeczko ja też jestem z DeTRoit może ustawimy się na jakaś sesje ? a nie lepiej na mocną taśme 3m ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Taśma banerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 1 godzinę temu, qlas00 napisał: mordeczko ja też jestem z DeTRoit może ustawimy się na jakaś sesje ? a nie lepiej na mocną taśme 3m ? To Drech z DPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 @Forest dałem się oszukać tym foto e46 qp na dtr :s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grynfix Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Auto jeszcze nie przerejestrowane Forest ma racje.. Ta sama wioska co i on.. Gwiazdor jeden hihi Lotka ma byc wpisana w klape i po lakierem jako calosc dlatego nie tasma.. Jakis klej zywiczny.. Chyba ze np.klej do szyb da rade i potem szpachla z wloknem i lakier A co do sesji w DeTRoid mozna sie zgadac bo czasami jezdze w tamte okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Jak dla mnie na filmie jest wklejone na szpachle z dodatkiem włókien szklanych jest taki gotowy produkt. Zdecydowanie odradzam klej do szyb bo będzie pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grynfix Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Szpachle z wloknem mam nawet w domu tylko wlasnue nie mam wiedzy czy mogr uzyc tego jako spoiwo pomiedzy lotka a klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 W zasadzie nie mam lepszego pomysłu jako spoiwo do tego. Szpachla do dobrze przygotowanej powierzchni doskonale wiąże A więc nie widzę przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grynfix Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 No wlasnie o tym myslalem ale cos temat w glowie upadl.. W takim razie tak go wkleje. Teraz jeszcze portki z 328i dorwac i po modach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 @grynfix pogadaj z kołcz'em on teraz ma nakładke montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dnia 31.03.2018 o 17:46, qlas00 napisał: mordeczko ja też jestem z DeTRoit może ustawimy się na jakaś sesje ? a nie lepiej na mocną taśme 3m ? Pod pinam się też mam Dtr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr eL Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Cześć wszystkim. I jak tam wasze wklejania? Planowałem wkleić dokładkę na kleju do szyb ale nie robić na gładko lecz widząc ten spas widzę że lepiej to zrobić na gładko. Stąd pytam jak ktoś ma w tym doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi