krismont1982 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Jak w temacie może ktoś zna auto jest w stanie powiedzieć coś o nim? https://www.olx.pl/oferta/bmw-seria-3-330i-lpg-19cali-mpakiet-CID5-IDsDVZL.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Cytuj Poszukiwaczą Vinu'u dziekuje. Edytowane 30 Marca 2018 przez Pawel4freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismont1982 Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 I co tu myslec?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 No w sensie co z tym vinem? Jak o niego poproszę to od razu koleś mnie skreśla? Ja bym dzwonił bo z opisu dużo nie wynika, a zdjęcia słabej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 No, że powinno się pisac poszukiwaczom Jechać, oglądać, spisać vin i weryfikować. Daleko nie jest ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismont1982 Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 SWAP z 2,0 D na 3,0 PB+LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Jak dobrze kojarzę to to auto często stoi pod car beauty car spa, może PawelDSW (czy jakos tak) coś Ci powie o tym aucie bo chyba kiedyś z nimi współpracował. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 spoko przyciemnione szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi