grynfix Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Witam. Długo bez BMW nie wytrzymałem. Za e38 wpadło 330CiA .. A teraz tak... Zaczynamy modzic Dyfuzor tyl lezy w domu.. Lotka CSL lezy.. Przod gotowy.. Choc zastanawiam sie.. Ale zostal jeden gadzet który chce zmienic.. Kierunkowskazy pomarancze na smoke i teraz jak zmienie kierunki to albo zarowki typu osram diadem lub ledy aby nie bylo pomaranczowej bańki.. Z tylu mam led to i z przodu chcialbym led.. Ma ktos zalozone u siebie ? Ktos cos poleca ? Chce aby to bylo widoczne porownywalnie jak zarowka zwykla a nie z 2metrow. Szukajac po google znalazlem takie coś.. Co myslicie ? Link do ali I filmik z tymi ledami na bmw. Filmik Edytowane 24 Marca 2018 przez grynfix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 No mogą być ale po co przyjedź pochwal się na moto kiedy się umawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grynfix Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Danio a po to aby z przodu nie bylo pomaranczy a ledy fajnie odcinaja A na moto zrobie soe cieplo to lecimy ale ten weekend mnie nie przekonuje .. P.s zmienilem zdanie ide po moto na garaz haha Edytowane 25 Marca 2018 przez grynfix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 my zalozylismy cos w tym rodzaju: http://allegro.pl/ba15s-7-5w-12-24v-highpower-pomaranczowa-674p-i4995004898.html nie ten sprzedawca i nie ta zarowka, ale przede wszystkim z soczewka, no i kupowalismy najmocniejsze z mozliwych (byly chyba trzy wersje). wydaje mi sie ze te ktore mam sa mocniejsze niz te z filmiku, na tyle ze ciezko spojrzec wprost na kierunkowskaz, a w nocy napier*ala tak, ze oswietla znaki w promieniu 500m. oczywiscie jest problem z canbusem ale to kompem sobie wylacz sprawdzanie zarowek i po problemie ze swojej strony bardzo polecam, swietnie je widac, nic sie z nimi nie dzieje, 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grynfix Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Dobra To zamawiam ledy i bede sie cieszyl jak murzyn blaszka Mam podwojne awaryjne i mega lubie jak tylne lampy mrugaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi