Marek_W Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Witam na sprzedaż e46 328i po swapie na 330i buda 99, harman kardon, szare skóry, pełna elektryka, szyby, roletki itp nie zgnita, nie bita, prawy przedni błotnik do wymiany podłoga cała bez rdzy, mocowanie wózka nie popękane, Silnik, 2001 rok, w silniku wymieniłem wszystkie uszczelki z których zazwyczaj sie leje, pod pokrywą zaworów, podstawą filtra, miska olejowa, uszczelniacz wału tył, prewencyjnie zmienione panewki korbowe na nowe, stare nie były zużyte specjalnie mocno ale jak miałem rozebrane to założyłem nowe. motor igiełka, pali na dotyk,nic mu nie dolega. sterownik bez ews, wgrana mapka, poprawiona reakcja na gaz, katalizatory przednie zastąpione tymi z m52 wtydech seria 328i, cichy, mozna jechać po mieście bez stresu. po tych zabiegach zazwyczaj moc podnosi sie o około 10hp, auto jedzie bardzo przyjemnie. ubezpieczenie do końca marca, oleje i filtry świeże, do wymiany drażki kierownicze z przodu, stukają. 10500zł do małej nego. 661895440https://www.olx.pl/oferta/e46-330i-sedan-harman-kardon-skora-klima-swap-CID5-IDsDYZR.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi