CzAkSs Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jak w temacie szukam furacza interesują mnie przed lifty generalnie auta do 2007r tylko sedany w stanie idealnym 3.0d najlepiej Manualna skrzynia z braku laku przygarnę 535 w automacie. choć wole Manual. wymagania: -Żadne heheh nie musi być m-paka nie będę płakał i tak mam co do niej inne plany, totalny golas szybki , klima, skory jakieś tam podstawowe rzeczy nic więcej mi nie potrzeba. budżet 30-35 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 To się porobiło, świat się kończy @CzAkSs E60 kupuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 @Szpadyzor71 Taniej chyba mu kupić całe auto niż oddzielnie zajechane turbo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 [mention=3896]Szpadyzor71[/mention] Taniej chyba mu kupić całe auto niż oddzielnie zajechane turbo Heheh dobre ;p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi