Dixx37 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Czy ten pisk to silnik dmuchawy, który jest pod schowkiem pasażera? Da się go naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Na wiosnę przejdzie, serio Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 26 minut temu, dawid111 napisał: Na wiosnę przejdzie, serio Jak się zagrzeje to przestaje wiec pewnie masz racje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Zima u mnie tez buczy jak auto zimne, ale tylko w jednej predkosci. Tylko nie pryskaj tam niczym bo zalejesz elektronike i bedzie zonk.Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 11 godzin temu, Kandyn napisał: Zima u mnie tez buczy jak auto zimne, ale tylko w jednej predkosci. Tylko nie pryskaj tam niczym bo zalejesz elektronike i bedzie zonk. Widziałem gdzieś na zagranicznych forach, że problem był podobny i wyciągali właśnie silnik dmuchawy, tylko nie było napisane czy da się naprawić czy od razu trzeba wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 u mnie to samo ostatnio, nawet chyba na takiej samej sile dmuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micgam8281 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 U mnie w e 60 jak kilka dni nie jeżdżona i zimno to również jęczy. Jednak to nic w porównaniu do szyberdachu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek776 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 trzeba wyjąć i nasmarować. 5min roboty. Bardzo latwo sie to wyjmuje. Dostaje sie tam troche wilgoci dlatego z czasem tak dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo3 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Wiatraki to klasyka w BMW, u mnie w e90 piszczał a teraz w e60 też piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.owies Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 U siebie mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekarz_mar Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Mam to samo, na wiosnę cichnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) wiecie który to wiatrak i od której strony się do niego dostać? jest gdzieś pod schowkiem? Edit: To chyba to https://www.pelicanparts.com/BMW/techarticles/BMW-3-Series-E90/ELEC-Blower_Motor_and_Final_Stage_Replacing/ELEC-Blower_Motor_and_Final_Stage_Replacing.htm https://www.pelicanparts.com/BMW/techarticles/BMW-3-Series-E90/ELEC-Blower_Motor_and_Final_Stage_Replacing/ELEC-Blower_Motor_and_Final_Stage_Replacing.htm Edytowane 2 Listopada 2018 przez Dixx37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_BMW Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Rozwiązałeś problem? Bo mam podobnie i nie wiem jak z tym poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 11 godzin temu, kamil_BMW napisał: Rozwiązałeś problem? Bo mam podobnie i nie wiem jak z tym poradzić. Nie chciało mi się rozbierać, ale pewnie jak zacznie piszczeć, to się za to wezmę. Wszyscy zgodnie stwierdzają, że jest to wiatrak/silnik dmuchawy, który jest pod schowkiem. Pewnie kwestia wyjęcia, przeczyszczenia i przesmarowania wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo3 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Albo poczekania na wiosnę, powinno przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.owies Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Jak tam wasze dmuchawy? Bo u mnie co dziwne nagle się uciszyło? haha cieawe na jak dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 1 godzinę temu, marek.owies napisał: Jak tam wasze dmuchawy? Bo u mnie co dziwne nagle się uciszyło? haha cieawe na jak dlugo U mnie też spokój, tylko zimy też za bardzo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Tutaj macie info odnośnie silnika dmuchawy. Ten jest z E46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi