Kamcio Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Poszukuję do zakupu/oddania sterowniki świec żarowych (głównie do 6cyl) i silników N47. Jakby ktoś miał też dde z E46 2.0d, E60 3.0d bez ews, sam moduł to proszę o informację Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Dzwoń do Rogera z Nysy (600 218 347) Przysyła Ci dobry sterownik, a w zamian odsyłasz mu uszkodzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Nie o to Kamciowi chodzi, chce sam naprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Roger z Nysy to sobie może naprawiać mi potrzebne są uszkodzone sterowniki Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 11 godzin temu, Kamcio napisał: Roger z Nysy to sobie może naprawiać mi potrzebne są uszkodzone sterowniki Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Mam z E60 , dam ci przy okazji... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi