maruk1983 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam, opis sytuacji: chciałem zgrać mapki do modyfikacji MPPSem, coś poszło nie tak, po zgraniu włączył się wiatrak i auto już nie odpaliło choć kręciło. Chciałem zrobić synchronizacje DDE-EWS Disem i dostaje komunikat ze numery części nie pasują do siebie. W INPIE pokazuje taki numer. link do zdjęcia z inpy: https://zapodaj.net/10802bbdc0b38.jpg.html Dzieki Pozdrawiam Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 @Kamcio ratuj człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 23 minuty temu, r4ll napisał: @Kamcio ratuj człowieka Heh, jak trwoga to do Boga. A po co grzebał, jak pojęcia nie ma 725 141 299 Dzwoń kolego do Kamila, uratuje Cie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Uj****ne*łeś sterownik silnika. Chiński MPPS można sobie na półkę polożyć Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruk1983 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Dzieki chłopacy, skontaktuje się z Kamilem może uda się uratować stery. Dam znać. PS nigdy więcej MPPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 No to wgrałeś wirusa ale chyba grypy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruk1983 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Sebo napewno nie pierwszy i nie ostatni raz. Ucze sie zdobywam wiedze i uwalony ster akurat duzo uczy No i grype tez mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi