Kandyn Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jest ktos z Was w stanie odpowiedziec czy słupek 2.8 z ews podpasuje do e39 2.5l na pojedynczym vanosie? Srzedający słupek 2.8 twierdzi, że osprzęt pasuje. Ktos to potwierdzi? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Ten słupek 2.8 na jakim vanosie był ? Bo, to zależy czy twoja głowica w razie wu podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ten słupek 2.8 na jakim vanosie był ? Bo, to zależy czy twoja głowica w razie wu podpasuje.A jak ten 2.8 bedzie podwojnym vanosem to moze nie podpasowac glowica? Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Nie jestem 100 % pewny, wydaje mi się, że mogą być problemy z ustawieniem rozrządu czy coś. Najlepiej jak by się Leo, Broder wypowiedzieli w tej kwestii. Skontaktuj się z nimi jak coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 No, bede musil ich sie zapytacWysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 hej ty masz e46 323i czyli 2.5 glowice sa takie same a jak chcesz zrobic swapa na 2.8 to pasuje wszystko z twojego osprzetu P&Play oprocz sterownika ews Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 hej ty masz e46 323i czyli 2.5 glowice sa takie same a jak chcesz zrobic swapa na 2.8 to pasuje wszystko z twojego osprzetu P&Play oprocz sterownika ewsTo nie do mnie silnik. Teb silnik mialby isc do e39 2.5 na jednym vanosieWysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi