ZAWAŁ Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam:p mam taki problem, mianowicie nie dziąła mi oświetlenie wewnętrzne w mojej E30, nie wiem co mogło się stać, sprawdziłem żarówki sa całe, blaszki w lampie też są ustawione prawidłowo a światła jak nie było tak nie ma Proszę o pomoc z góry serdecznie dziekuje [ Dodano: 29 Maj 07, 15:36 ] ok już sobie poradziłem z problemem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witka spraw sobie kontakt lub inny preparat do czyszczenia styków i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAWAŁ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 witam, dzięki za dobrą rade, już sobie z tym poradziłem wystarczyło użyć troszkę WD40 i po sprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi