Iwan2344 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Czołem! Korzystał ktoś kiedyś z czegoś takiego https://www.iparts.pl/czesc/preparat-do-czyszczenia-klimatyzacji-k2-klima-doktor-500ml-w100,1-k2-w100-946622.html ??? Nie wiem czy to dokładnie widziałem na półce w sklepie, ale chyba tak. Nie mniej jednak - czy to działa i czyści klimę czy tylko zabija zapach na chwilę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Koledzy psiknęli to w Volvo w kratki. Po włączeniu nawiewu środek był w całej kabinie xDDD Jak masz problem ze smrodkiem w aucie to polecam wymianę filtru kabinowego i ozonowanie. Większość warsztatów z nabijarką klimatyzacji ozonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Takie rzeczy to bullshit, jakby choinkę powiesić w wychodku Odgrzybianie i wymiana filtra, jak napisał Paweł Edytowane 22 Lutego 2018 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan2344 Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 OK, dzięki chłopaki! Szukam serwisu klimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi