loki Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 co to jest posiadam to w mojej m40 o numerze 1 180 048 u tu zaczyna sie problem bo w real oem brakuje cyferek a jak dałem w google to tylko po niemiecku i jakiś sklep bez dodatkowych opisów. Kurka dobre samochody mają lecz język do bani. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 to pewnie filtr kabinowy, ale wystepowały CHYBA tylko przy klimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 wygląda jak filtr paliwa jak puszka od piwa i z góry wychodzą dwie rurki w tą samą stronę zakrzywione normalnie jak by coś podłączone do przewodu paliwowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 wygląda jak filtr paliwa jak puszka od piwa i z góry wychodzą dwie rurki w tą samą stronę zakrzywione normalnie jak by coś podłączone do przewodu paliwowego yhyhyhy no to źle napisałe, to jest filtr węglowy ( aktywny) oparów baku, taka ekologia :roll: pewnie i tak juz nie działa więc mozna ominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 znajdzie sie takie coś w sprzedaży [ Dodano: 28 Maj 07, 22:16 ] zapomniałem dodac ze znajduje sie w komorze silnika tak daleko do baku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 znajdzie sie takie coś w sprzedaży [ Dodano: 28 Maj 07, 22:16 ] zapomniałem dodac ze znajduje sie w komorze silnika tak daleko do baku? tak, jest zaraz obok filtra paliwa, a na cholerę chcesz kupować, popsuło sie :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 sądzę ze przez to gawno spowalnia mi sie przepływ paliwa gdyż wymieniając filtr paliwa wylałem z niego niesamowity szlam a i węgiel aktywny sie tym pewnie zanieczyścił i zapchał sie układ co idzie do przerywania od czasu do czasu na pełnych obrotach. Tak przynajmniej sie mi zdaje i idąc po przewodach paliwowych doszedłem do tego. Choć nie jestem tego pewien czy dobrze szedłem bo droga mi sie urwała. Takie przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 omiń i po krzyku :lol: może zjawisz się na spocie to popatrzymy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 skorzystał bym z przyjemnością lecz w tym czasie już będę w Bieszczadach. Ale do następnego zlotu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi