BASTARS Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Dzięki za spota, dawno mnie nie było, fajnie było pobajerzyć, do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Dzięki również za spotkanie, jak zwykle miło pogadać o tym co się lubi . Pozdro, do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Mimo pizgawy nawet cabrio się pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Dzięki również za spotkanie. Miło było pogadać. Koledze od gadżetów dzięki za kubek Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSaaper Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Dzieki za spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Było miło do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 @michal_f Foteczki prosim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Tylko takie zrobiłem https://www.dropbox.com/sh/p5ievorucap4888/AAAK_o4plYWTAbouBNFS90DGa?dl=0# 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) @michal_f a gdzie chevrolet? Edytowane 26 Lutego 2018 przez Pawel4freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Dnia 26.02.2018 o 10:55, Andrii napisał: Koledze od gadżetów dzięki za kubek Nie ma za co, nie odhaczyłem Cię i zastanawiałem się czy dałem Ci kubek Ja znowu stanąłem jak ciołek i nie załapałem się na żadną fotkę od @michal_f może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Nie załapałem się <smuteczek> Następnym razem muszę stanąć w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Panowie jak ktoś chce na najcie jakieś zdjęcia to mówić śmiało. Ja nie gryze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Widziałem jak cykasz foty, wyszedłem z błędnego założenia, że oblecisz wszystko. Spoko, było -5, mi też by palce odmówiły posłuszeństwa. Zrobisz nastepnym razem, to i auto dopucuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Widziałem jak cykasz foty, wyszedłem z błędnego założenia, że oblecisz wszystko. Spoko, było -5, mi też by palce odmówiły posłuszeństwa. Zrobisz nastepnym razem, to i auto dopucuje.No wszystkim nie robiłem. W większości tylko czyste auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Mi inchcape auto umyło przed najtem, nawet na koła czarnidło dali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Dnia 27.02.2018 o 11:38, r4ll napisał: Mi inchcape auto umyło przed najtem, nawet na koła czarnidło dali! i faktycznie bylo czyste? jak ja ostatnio odbieralem to tak umyli ze bylo gorzej niz przed... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Auto miałem uwalone feeest od 2 tyś km na autostradzie. Nawet gdyby umyli tylko ciepłą wodą to byłoby znacznie lepiej/ Cudow nie było, dach praktycznie bez zmian, na drzwiach kierowcy zacieki. Reszta ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULFON Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 odebrałem swoje auto po najcie,bo w trakcie najta szyba czołowabyła wymieniana. opony też mi czernidłem polecieli,ale w środku nawet palcem nie kiwnęli... nawet deski im się nie chciało odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi