Stifler Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam. Sprzedam swoją e61 3.0d automat. Auto mam od 2 lat. Przebieg 237 tyś. W tym czasie wymienionych sporo rzeczy min. Koło pasowe wału,sterownik turbiny naprawiona instalacja klapy , brak klapek w kolektorze ssacym , łącznik wału elastyczny ,wszystkie rolki i paski . Kilka dni temu wahacze przód i uszczelki kolektora ssacego . Olej motul 5w30. Nowe opony zimowe . Link do aukcji allegro. http://allegro.pl/bmw-e61-3-0d-automat-i7190323532.html# Cena 29000 zł . Do negocjacji W aucie od kilku dni zaczęło wyłączać się radio. Po rozmowie z Kamciem naprawa będzie u niego kosztowała 800zl. Jeżeli nie zdążę tego naprawić cena bedzie niższa o koszt naprawy dla przyszłego nabywcy. Cena niższa niż na aukcji do konca tygodnia z racji znalezionego nowego wozu . Kontakt: 533080798 Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Nieaktualne !!!Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi