r4ll Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Siemka, Ogłoszenie grzecznościowe dla kolegi. Kolega szuka bmw do ~10k, najchętniej 170KM+ PB lub PB+LPG. W grę wchodzą e32/e34/e36/e38/e39/e46. Wiadomo w tej cenie igły to nie będzie, ale da się coś znaleźć. Do ogarnięcia mankamenty wchodzą w grę. Tylko proszę nie podsypać trupków, takich, że ruda aż chrupie, środek zarósł mech a silnik to kiedyś tam nawet działał. Oferty uprzejmie proszę kierować bezpośrednio do niego: Michał: 693006370 michalkosi95@gmail.com Edytowane 17 Lutego 2018 przez r4ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 A E39 touring 2.0d interesuje go? Pełen polift wszystko w aucie robione na bierzaco, pompa po regeneracji. Auto bez wkładu finansowego. Cena 11 k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Nie jest to jego szczyt marzeń, ale zadbane m47/m57 też wchodzą w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 To jest moje byle bmw, obecnie brat nim jeździ i jest do sprzedania bo chce moje B30. Jak kolega będzie zainteresowany daj mu numer do mnie 603-400-614. W czwartek będę w pl to będziemy mogli umówić się na oględziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Spoko przekażę. Jesteś w stanie wcześniej podesłać jakieś fotki? Ps. Małe sprostowanie. Kolega boi się trochę diesli ze względu na ich większe skomplikowanie, ale jeśli jest tak jak mówisz i serwisowane należycie to diesel też może być. Edytowane 18 Lutego 2018 przez r4ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Siema ja bede przymierzal sie do sprzedaży swojej tylko sęk w tym,ze drugie aute sie tjuninguje i jestem uziemiony ze sprzedażą,ale możesz kumplowi przybizyc temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Twoja to po tylu modach to z milion monet będzie kosztowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 21 minut temu, r4ll napisał: Twoja to po tylu modach to z milion monet będzie kosztowała Na pewno duużo mniej niż wziąłeś za swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Nie wiesz ile wziąłem za nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 14 minut temu, r4ll napisał: Nie wiesz ile wziąłem za nią Pisałeś,że poniżej danej kwoty nie zejdziesz stąd moje wyciągnięte wnioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Kupione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi