michal_f Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Witam, kupię dwa tylne górne wahacze do bmw e39. Stan obojętny, potrzebuję tylko na wzór. Cena.. Jak najniższa Numery 14 i 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Mam 2 sztuki nr. 18 (prawy i lewy) niedawno zdemontowane z auta. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Mam 2 sztuki nr. 18 (prawy i lewy) niedawno zdemontowane z auta. :-)Ile byś chciał za jedną sztukę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Najchętniej opchnę dwie. Zaproponuj coś i możemy się nawet dzisiaj ustawić. Mam jeszcze tuleje pływające i łączniki (sprawne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Najchętniej opchnę dwie. Zaproponuj coś i możemy się nawet dzisiaj ustawić. Mam jeszcze tuleje pływające i łączniki (sprawne).Już nieaktualne, mam już zaklepane dwie sztuki jakie potrzebuje. Ale dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi