PawełWilk Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam. Czy mozna zamontowac elektryczne szyby do BMW e34? Moja Buma nie ma takiego udogodnienia i chce sobie kupic silowniki i caly osprzet z orginalnego BMW e34. Czy bede miec jakis problem z zamontowaniem tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 na orginalnych czesciach BMW nie powinneś mieć problemów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Jeśli tylko znasz się na elektryce (podłączenie odpowiednich kabelków) to z częściami problemu nie będzie <bmw_1> :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm414 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 ja słyszałem ze w każdej e34 jest pociągnięta wiązka do ele szyb. wystarczy tylko podłączyć podnośniki i przełączniki?? to prawda/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Jeżeli ma elektryczne przednie szyby to jest wiązka i do tylnych , a jeżeli nie ma elektryki z przodu a chociaż elektryczny szyberdach to też powinien mieć wiązkę , coś musi być w elektryce . Bo jeżeli nie ma nic z elektryki to raczej znikome żeby już były gotowe kabelki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm414 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 szyber ele jest, i jak rozbierałem wczoraj drzwi przednie pasażera to w lewym dolnym rogu była jakaś zaślepiona kostka.. od razu pomyślałem o ele szybach, tylko teraz nie wiem czy w kanale środkowym będzie gniazdo do przełączników.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 jedna dobra rada z mojej strony ,absolutnie zestaw montazowy elek.szyb nie moze byc z allegro,tzn chodzi mi o te uniwersalne co pasują do większości aut.Tylko oryginał,używany oczywiście.Te z allegro to jest taka lipa ,że mała bania :silniki szyb wyją,rzęża i wogóle szkoda kasy na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 nie kazda dwulitrowka ma pociagniata wiazke,musisz zobaczyc pod tunelem czy jest wiazka. a nawet jak nie ma to i tak podlaczenie nie jest trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 nie powinienes miec problemow z podlaczeniem jesli masz orygibnalne czesci po prostu wymontowujesz manualene podnosniki montujesz eletryczne dwa kabeli do zasilania i reszta do wlacznikow i po klopocie ja mam podnosniki od 336 i niebylo z tym problemu w podlaczeniu tylko troszke zabawy i masz elektryke:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi