PiotrBMW1234 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 WItam mam problem z moja 7 Po 2-3 minutach postoju przy ruszaniu robi sie zamna kupa dymu z wydechu nie smierdzi olejem , jak jestem w trasie nic nie kopci wszystko pieknie jak stoje na swiatlach to potrafi czasemm tez puscic przy ruszaniu , i tez nie rowno pracuje na jalowym biegu od 100 kmh przy delikatnym dodaniu gazu czuc delikatne dragania cala buda jak docisne troche drgania ustaja najgorzej mnie martwi den dym z wydechu oleju bierze 300ml na 1000 km , woda w chlodnicy ok nie ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micgam8281 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Albo nie wiesz jak olej waniaje, albo polipy w nosie do usuniecia(bez urazy oczywiscie) Uszczelniacze zaworów sie panie kłaniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Uszczelniacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi