E90330i black Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Witam a Wiec tak pokusiłem się na polskie menu i wyczytałem na necie chciałem je a wgrac No i niestety padła nawi. Znalazłem płyty naprawcze wgrałem i nawi włącza się itp lecz połowa ustawień jest inna brak np ikony BT tylko jakieś słuchawki, nie mogę wejść w serwis , od climy pokazuje inne ikony i nie mogę ich włączyć bo jak zmienię to wraca do tej samej pozycji. No i nie ma dźwięku ani radio ani nic wyglada ze nawi jest jakaś inna nie taka jak miałem.Pytanie co robic potrafi ktoś z forum pomoc czy tylko zostało Mi oddanie do magików od nawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Pisz do@Kamcio Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Witam a Wiec tak pokusiłem się na polskie menu i wyczytałem na necie chciałem je a wgrac No i niestety padła nawi. Znalazłem płyty naprawcze wgrałem i nawi włącza się itp lecz połowa ustawień jest inna brak np ikony BT tylko jakieś słuchawki, nie mogę wejść w serwis , od climy pokazuje inne ikony i nie mogę ich włączyć bo jak zmienię to wraca do tej samej pozycji. No i nie ma dźwięku ani radio ani nic wyglada ze nawi jest jakaś inna nie taka jak miałem.Pytanie co robic potrafi ktoś z forum pomoc czy tylko zostało Mi oddanie do magików od nawi? Tos poleciał. Mogę ci to naprawić wraz z PL menu ale trochę będzie kosztowało. Mój numer masz niżej.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E90330i black Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Nie widze numeru trochę to znaczy ile? ? napisz do Mnie jak możesz 725493828 Edytowane 2 Lutego 2018 przez E90330i black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Nie widze numeru trochę to znaczy ile? napisz do Mnie jak możesz 725493828Masz już wszystko w SMS niestety od nowa po światłowodzie musimy zaprogramować cała jednostkę.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi