Damianoss20 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Witam , posiadam bmw e60 535d m pakiet , chciałbym obniżyć zawieszenie przód 3,5 tył 3,0 . M pakiet ma seryjnie już krótsze sprężyny ? Jeżeli tak to o ile ? No i jakie mógłbym tam ,,wsadzić,, żeby grała muzyka koła 18 profil 40 ale planuje założyć 19 .Prosze o pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) mam na sprzedaż nowe , nieużywane sprężyny H&R , komplet przód i tył , miały być do mojej 535 d , ale auto się sprzedało .... takie jak te: https://hrsprings.pl/sprezyny-obnizajace-h&r-bmw-5er-limsedan-e60-29255-2-pi-429.html oddam za 750 pln. 660 743 906 ,PRZEMO Edytowane 2 Lutego 2018 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianoss20 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Przemo chętnie je odkupie ale chciałbym wiedzieć czy samochód zejdzie 3 cm w dół bo jak pisałem mam zawieszenie M-tech w którym sprężyny są prawdopodobnie krótsze niż seryjne ale tego nie wiem na bank bo nie dostałem jeszcze odpowiedzcie na ten temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Jak byk masz na stronie którą podał PRZEMO : Uwagi W przypadku pojazdów z fabrycznym obniżeniem takich jak, np. BMW M-Technik, Mercedes Benz Sport-Line, Audi Sport itp., obniżenie będzie nieznaczne z racji fabrycznego obniżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 ja miałem w e60 m pakowe zawieszenie i jak bym obniżył o trzy ceny to był by dramat .... chyba nigdzie bym nie wjechał / zjechał.... dlatego kupiłem te H&R , bo obniżały niewiele względem m paku , a fajnie się na nich auto będzie prowadzić [ sprawdzone na poprzednim e 46 coupe]... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianoss20 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Dzięki panowie za wyczerpujące odpowiedzi ,zaryzykuje i kupię na przód 50 i 35 na tył , auto powinno zejść z przodu około 3 a z tylu 1,5 .... No ale to wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Pokaż fotki jak to siadło. Jaka różnica w prowadzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrusRasa Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) Witam, kupilem ostatnio E60 z HR sprezynami ktore niestety nie zdaly sprawdzianu pod katem wygody, dlatego postanowilem zmienic je na M Pakiet. Auto nie stracilo za bardzo na wygladzie lecz Komfort jazdy i pewnosc jest o wiele lepsza. Gdyby autostrady nie byly krzywe jak moja morda w podstawowce to napewno na obnizonym zawieszeniu o 3,5cm dobrze by sie jezdzilo. Auto na zawieszeniu M-Pakiet jest o 1cm nizsze od standardowego - co z tym idzie takze Amortyzator jest twardszy Przy Sprezynach od HR Auto jest obnizone o 3,5cm - do ktorego powinno sie zakladac jeszcze twardsze amortyzatory (SPORT). Wystarczy sprawdzic oferte czesci z firmy "SACHS" proponuja 2 rozne sprezyny (Normal i M-Pakiet) oraz Amortyzatory (Normal, M-pakiet oraz SPORT) SPORT amory sa dedykowane typowo na tor gdzie asfalt nie na dziur, chopek ani lezacych policjantow BMW 525d 200KM zrobiony na 250KM, z 400NM na 520NM Czarny, 19 felgi. Edytowane 29 Maja 2019 przez TrusRasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi