grzegorz wawryszuk Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam. Wyskoczyła mi inspekcja oleju. Chciałem ją usunąć tak jak to robią inni na youtube tz. ustawiam zapłon, datę, trzymam guzik, pojawia mi się trójkąt cały czas trzymam a po chwili zamiast poszczególnych serwisów to z powrotem wraca do daty. Próbowałem wiele razy i ciągle to samo. A jeszcze czasem pojawiają mi się kody ale tego nie chce bo ja potrzebuję usunąć inspekcję a nie sprawdzić np. temp silnika. Proszę o podpowiedź co robić? mail grzeswaw@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Widocznie ręcznie nie zrobisz, nieraz są takie trudności , podjedź do kogoś z kompem np.(mechanik) i poproś o skasowanie , zajmie mu to może min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 możliwe że masz uszkodzony czujnik poziomu oleju, wtedy serwisu olejowego nie skasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micgam8281 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jeżeli wszystko robisz jak należy to powinno sie udać. Jesli nie posłuchaj BASTARS. A tak na marginesie http://www.maxbimmer.pl/forum/21-powitania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi