Wiolinka Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam Zacina mi się dach Szukam warsztatu lub mechanika we Wrocławiu gdzie mi to naprawią poza serwisem. Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 http://szyberdachy-wroclaw.manifo.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dion Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam Zacina mi się dach Szukam warsztatu lub mechanika we Wrocławiu gdzie mi to naprawią poza serwisem. Z góry dzięki za infoChłopaki z ul olsztynskiej ogarną niema chyba lepszych w okolicyWysłane z mojego HTC One A9s przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek776 Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Dnia 29.01.2018 o 16:06, Wiolinka napisał: Witam Zacina mi się dach Szukam warsztatu lub mechanika we Wrocławiu gdzie mi to naprawią poza serwisem. Z góry dzięki za info Hej, jak tam z dachem? Co Tobie nie działało? U mnie nie zamyka sie druga czesc dachu. Uchyla sie ale juz nie zamyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi