POLDEK Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) Witam czytajacych temat chciałbym podniesc moc swojego bmw 523i m52b25 pojedynczy vanos na osprzecie z innych mocniejszych wersji 5er co proponujecie ? Edytowane 29 Stycznia 2018 przez POLDEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Kolektor ssący z m50 b25 i będziesz miał ponad 190 KM w zależności od kondycji silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 30 minut temu, Rudix-R1 napisał: Kolektor ssący z m50 b25 i będziesz miał ponad 190 KM w zależności od kondycji silnika I pasuje p&p zamiast mojego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Z tego co sie zorientowalem to wtryski i przepustnica też musi być z m50b25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Listwa wtryskowa jest inna. Trzeba przerobić trochę kolektor albo samą listwę. Do tego odma nie pasuje mi też trzeba jakoś to ulepić. Na allegro kiedyś widziałem przerobione już kolektory z m50b25 do m52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) Ty zadzwoń do Darka i popytaj, A może zgadaj się na swapa, mają w e39 silnik b44 na sprzedaż Edytowane 29 Stycznia 2018 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Nie chce swapowac bo wiem co mam i co bylo robione a nie wiem co za gruza kupie,takze zostaje cos porobic z tym o ile sie da nie kosmicznymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zakładałem sam ten kolektor do m52b28 i wtryski pasują tylko mocowanie w innym miejscu mają ale to odcinasz i spawasz w drugim miejscu. Przepustnica Pasuje bez problemu. Jedynie odme trzeba przerobić. Mam gdzieś zdjęcia jak znajdę to wrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Dnia Monday, January 29, 2018 o 16:00, Rudix-R1 napisał: Zakładałem sam ten kolektor do m52b28 i wtryski pasują tylko mocowanie w innym miejscu mają ale to odcinasz i spawasz w drugim miejscu. Przepustnica Pasuje bez problemu. Jedynie odme trzeba przerobić. Mam gdzieś zdjęcia jak znajdę to wrzucę I jak tam znalazleś może te zdjecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Pamiętam o nich, ale mam to gdzieś u rodziców w domu na kompie, jak będę może jutro u nich, to ogarnę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Wrzucam foto jakie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi