K@mil Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 znalazlem na necie cos takiego i moje pytanko jest czy warto jest w to inwestowac czy lepiej odpuscic. I tak musze zmienic zawieche wiec czy pasuje akurat te amorki 8) http://www.europerformance.co.uk/pages/products/product_info.mhtml?id=446101 Nie znam dobrze angielskiego :oops: ale moze powiecie cos wiecej co tam napisali :? z tego co wiem to gwint z regulacja na przod 40/80 i tyl 30/60. a jak warto czy da rade wyslac do polski :lol: POZDRAWIAM I DZIEKUJE!! <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 witam Najprosciej to mozna ujac ze montujac te amory mozesz obnizyc auto od 20 do 70 mm zaleznie od tego jaki masz model.Reszta tego tekstu to zachwalanie firmy i opis ze nierdzewieja i nadaja sportowy charakter bez utraty komfortu. Jesli chodzi o wysylke to pisza ze doreczaja tylko w Uk i podanych lokacjach ale na dole tego tekstu jest cos ze jesli paczka ma byc wyslana poza uk i do miejsc wyswietlonych dodana bedzie dodatkowa oplata.Takze musialbys spytac czy ci to przysla do ciebie. Delivery Locations Location Cost Northern Ireland Additional + £12.50 Rep of Ireland (ROI) Additional + £15.00 Isle of Wight Additional + £12.50 Isle of Man Additional + £15.00 Isle of scilly Additional + £12.50 Scottish Isles Additional + £12.50 Channel Islands Additional + £15.00 UK ORDERS ONLY Currently we only deliver within the UK, Channel Islands, Eire and BFPO. Currently we deliver within the UK and the Channel Islands, Eire and BFPO. An additional charge will be incurred for destinations outside the UK mainland and these are listed above. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 dzieki za odpowiedz a mozna regulowac sobie samemu czy to jest samoregulujace tak jak wczesnie powiedziales do danego auta.. ? bo tego do konca nie wiem,a dosc wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 a to juz pytanie techniczne ja tylko robilem za tlumacza moze ktos pomoze ? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Kamilu: takie zawieszenie to raczej samo sie nie wyreguluje. W sumie Inspektor Gadzet takie mial hehehe Popatrz jak skonstruowane jest to zawieszenie..... mozesz je regulowac nakretkami... tam masz taki gwint (stad nazwa gwintowane) Skracasz badz wydluzasz sprezyne, plus masz jeszcze regulacje tlumienia. Ja bym sam tego nei regulowal pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 gwint to fajan sprawa tylko cena poraza, jakby mnie bylo stac bral bym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jeżeli chodzi o regulacje samemu to bym sie nie odważył później tym poruszać, bo oprócz wysokości reguluje sie tłumienie oraz odbicie amorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Takie zawieszenie można kupić bez problemu w Polsce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoCureK Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Poszukaj u nas eibacha, koni (chyba robi kity amor+spring), czy H&R czy KW, WEITEC Poszukaj na www. Ceny calkiem, wykonanie / jakość OK, po co ściągać z UK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 http://moto.allegro.pl/item260361927_bmw_e36_zawieszenie_gwintowane_nowe_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 http://moto.allegro.pl/item260361927_bmw_e36_zawieszenie_gwintowane_nowe_.html Ja mam identyczny zestaw sam regulowałem i śmiga super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 http://moto.allegro.pl/item260361927_bmw_e36_zawieszenie_gwintowane_nowe_.html Ja mam identyczny zestaw sam regulowałem i śmiga super a jesli mozna wiedziec to ile juz na nim przejechales km ? jestem ciekaw zywotnosci pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 http://moto.allegro.pl/item260361927_bmw_e36_zawieszenie_gwintowane_nowe_.html kurde a wiece gdzie znajde cos takiego do E30 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Narazie zrobiłem jakieś 20000km zobaczymy jak będzie dalej :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi