shamanek Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Cześć, Jestem na etapie uszczelniania podstawy filtra oleju w m50 wersja bez vanosa. Chciałbym się dowiedzieć jak mogę zaslepić ten otworek na zdj. Czy np. wkrece tam srube taka jak jest wkrecana do miski olejowej (spustowa) ? m12 x 1.5 z miedziana podkładka zalatwi problem ? Może robil ktos podobny zabieg, zalezy mi na czasie wiec wszelakie porady mile widziane. P.S Odrazu pisze ze zadnych czujnikow dodatkowo nie chce tam montowac bo to tylko koszta dodatkowe. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jeżeli gwint z korka pasuje to zakrecaj z podkładka miedziana i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Można zaślepić czujnikem z podkładką tylko nie podłączać go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2rok Opublikowano Niedziela o 19:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:13 a tam powinna byc jakas zaslepka? lub jakis czujnik? czy to odplyw oleju z zawora zwrotnego i nic nie powinno tam byc? gdzies w tych okolicach ucieka mi olej i nie wiem czy czujnikiem obok czy uszczelka podstawy filtra oleju czy przez zawor zwrotny ;( pomocy!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi