Dzesiu Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Witam , Kojarzy ktoś to srebrne e60 stojące juz bardzo długo na stacji BP na facie? Stoi tak juz dobre kilka miejscu. W środku zapchana wszystkim co się da od pościeli po opony. Może właściciel chciałby sprzedać. Za każde info będę wdzięczny. Numer tablic DLU 53978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 A w bagaju trup ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 W sumie nie zdziwilbym się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 A tak poważnie pytałeś na stacji ? przecież by odholowali jak by nie znali auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Pytałem, mowia ze maja problem z tym autem bo ktos zostawil a odholowac nie odholuja bo to koszty za szyba czolowa jest informacja że proszą o opuszczenie stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Koleś ze stacji odjechał a następnie zapuszkowali , umarł lub jak to robią kradną samochód i stawiają na kilka tygodni - jak nikt się nim nie będzie interesować GPS/policja to rozbieraja. Była we wro lub nadal jest akcja sprzątanie szortów na GW ludzie zgłaszali że stoją od lat i miejsce zajmują. I tak się właśnie ludzi dziwie: pokazywali zbierane samochody warte nawet po ok 10 tys., znaleźli też wuko lub cysterne- porzucone. :-) Koło mojej chaty stało e36 a tak z 5mies otwarte !!!- ale później widziałem jak na linie ciągali i nie odpalili. Inne to obok stoi okulanik w210 a tak spokojnie z 6 lat - zarejestrowany i nawet powietrze w oponach jest x3. cały zadbany i zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 10 godzin temu, cziko napisał: Koleś ze stacji odjechał a następnie zapuszkowali , umarł lub jak to robią kradną samochód i stawiają na kilka tygodni - jak nikt się nim nie będzie interesować GPS/policja to rozbieraja. Była we wro lub nadal jest akcja sprzątanie szortów na GW ludzie zgłaszali że stoją od lat i miejsce zajmują. I tak się właśnie ludzi dziwie: pokazywali zbierane samochody warte nawet po ok 10 tys., znaleźli też wuko lub cysterne- porzucone. :-) Koło mojej chaty stało e36 a tak z 5mies otwarte !!!- ale później widziałem jak na linie ciągali i nie odpalili. Inne to obok stoi okulanik w210 a tak spokojnie z 6 lat - zarejestrowany i nawet powietrze w oponach jest x3. cały zadbany i zamknięty. Szkoda że prawo na coś takiego pozwala, bo jak ktoś wyjedzie sobie zagranice to jak nie ma własnego garażu to nie wie czy po powrocie auto zastania. A te głąby urzędniki nie potrafią skojarzyć osoby z Facebook lub mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Napisałem posta w BMW Team Lubin. Może ktoś coś będzie o niej wiedział. Jak się czegoś dowiem to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 20 godzin temu, Zgibniew napisał: Napisałem posta w BMW Team Lubin. Może ktoś coś będzie o niej wiedział. Jak się czegoś dowiem to dam znać. 20 godzin temu, Zgibniew napisał: Napisałem posta w BMW Team Lubin. Może ktoś coś będzie o niej wiedział. Jak się czegoś dowiem to dam znać. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 To auto jest z Lubina właściciel 25 lat auto jest z 2003 roku 520i z LPG jak dostanę zgodę na publikację danych to podam na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi