Kandyn Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Czesc.Szukam osoby z Namysłowa najlepiej, ktora sprawdzilaby mi stan czesci do mojego bolida, ktore chce kupic od sprzedawcy/ handlarza z Namysłowa. Chodzi o półosie i czy sa luzy na przegubach wew. I zewn. Wiecej info udziele na priv osobie zainteresowanej. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 dzwoń jutro do mnie , nr chyba masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 dzwoń jutro do mnie , nr chyba maszWlasnie, ze nie mamWysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi