radzio Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 mam pytanie,mechanior obłamał mi wąż z króćcem przy filtrze powietrza,są tam 2 węzyki i do czego one służą?,nie wiem ale z tego co mi wiadomo to tamtędy przepływa płyn z chłodnicy.nie wiem co z tym robic,pomóżcie,do czego on służy,czy to jakis czujnik i czy ma wpływ na prace silnika,beta miała byc wczoraj,ale zapomniał przykrecic jakis wąż przy głowicy pod kolektorem ssącym i auto dopiero w poniedziałek bedzie.ale mnie dzisiaj wkur.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 termostat podgrzewnaia przepustnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 a potrzebne to jest?czy moge na krótko te 2 wężyki podpiąc bez termostatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 witka jak odłamał to niech teraz naprawi i ma być oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi