finare Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Hejjjjjo;) kupiłem e90 i muszę wymienić oliwkę, z tego co wiem to na 5w30 lecz moje pytanie brzmi, czy liqui moly toptec 4200 się nada ? Będzie git? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Bedzie giit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Mozesz tez zalac LM synthoil high tech 5w40Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finare Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Kupiłem właśnie topteca. Poczytałem trochę opinii o LM i wydaje się dobrym wyborem. Korzystając z okazji, upewnie się, do 2.0 wchodzi około 4,3l oleju ? Nie mylę się ? I na co zwrócić szczególna uwagę w tym aucie ? Przyznam, ze ten silniczek wyglada jak zabaweczka, takie wszystko delikatne i wydaje się jednorazowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 3 godziny temu, finare napisał: Kupiłem właśnie topteca. Poczytałem trochę opinii o LM i wydaje się dobrym wyborem. Korzystając z okazji, upewnie się, do 2.0 wchodzi około 4,3l oleju ? Nie mylę się ? I na co zwrócić szczególna uwagę w tym aucie ? Przyznam, ze ten silniczek wyglada jak zabaweczka, takie wszystko delikatne i wydaje się jednorazowe ? Dokładnie tyle idzie na Maxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi