Spinacz Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam wszystkich mam problem swiecila mi przed wymiana oleju kontrolka oleju na checku i po wymianie dalej swieci inspekacjia oczywiscie skasowana. Czy to moze byc wada jakiegos czujnika????? uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speede Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam wszystkich mam problem swiecila mi przed wymiana oleju kontrolka oleju na checku i po wymianie dalej swieci inspekacjia oczywiscie skasowana. Czy to moze byc wada jakiegos czujnika????? uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Ja zlewam te kontrolki robię wymianę co 10 tyś poprostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Akumulatorki w zegarach pewnie juz umierają skoro kasowałes inspekcje i dalej swieci :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 tez jestem zdania ze to akumulatorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAWAŁ Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 według mnie to tez wina akumulatorków, nowe kosztują ok. 40zł za sztukę a z tego co wiem tam są dwa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 według mnie to tez wina akumulatorków, nowe kosztują ok. 40zł za sztukę a z tego co wiem tam są dwa.Pozdro ja dałem za dwa 30 [chyba] :wink: w sklepie elektrycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAWAŁ Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Pozdro ja dałem za dwa 30 [chyba] :wink: w sklepie elektrycznym 40zł kosztuje nowy orginalny BMW, ale jak istnieje dużo tańsza alternatywa to czemu nie:) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 i po wymianie akumulatorkow w liczniku zginie mi blad na checku w podsufitce :?: :?: :?: :?: no nic musze sprobowac moze akurat zadziala patet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 masz 318i i masz check control w podsufitce ? ta kontrolka od poziomu oleju to albo czujnik albo poziome, ale w 318i ? a masz 320 tez, wiec rada na przyszlosc jak masz jakis problem pisz tez w jakim aucie, sprawdz czujnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 i po wymianie akumulatorkow w liczniku zginie mi blad na checku w podsufitce :?: :?: :?: :?: . NIC Z TEGO!!!!!!!!!! Check nie ma nic do zegarów, aku wymienią się w zegarach żeby nie zapalały się szybko inspekcje, jeśli masz problem z checkiem to: - czujnik - kable - sam check Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 masz 318i i masz check control w podsufitce ? ta kontrolka od poziomu oleju to albo czujnik albo poziome, ale w 318i ?a masz 320 tez, wiec rada na przyszlosc jak masz jakis problem pisz tez w jakim aucie, sprawdz czujnik Kolego mam 320i mam w opisie pod nickiem. [ Dodano: 31 Maj 07, 23:06 ] i po wymianie akumulatorkow w liczniku zginie mi blad na checku w podsufitce :?: :?: :?: :?: . NIC Z TEGO!!!!!!!!!! Check nie ma nic do zegarów, aku wymienią się w zegarach żeby nie zapalały się szybko inspekcje, jeśli masz problem z checkiem to: - czujnik - kable - sam check Dzieki za rade bede szukal przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi