SILVER Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam mam problem coś mi stuka powyżej 3 tyś (teraz już cały czas nawet przy mniejszych obrotach)w silniki i tak aż do 5 bo do tylu sie waże kręcić. :-) przy zapalaniu tez ale chwile.Może ktoś wie co to jest kumpel mi mówił że tam są jakieś gumki czy cóś i to tak daje wpi... Czasami stuka przy niższych ale zawsze powyżej 3 tys (jak by ktoś młotkiem walił w cos).Natomiast mechanik do którego wogóle nie mam zaufania mówił że to panewka może być i że to na jednym cylindże tylko hmmm. Ale tak jak pisze nie mam do niego zaufania> Może ktoś pomoże dzięki z góry [ Dodano: 26 Maj 07, 11:57 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 panewki na bank,miałem tak w oplu kadecie gsi,wymień je szybko bo szkoda reszty silnika,wałek i zawory przy padnietych panewkach mają cienkie smarowanie.WYMIEŃ JE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 poszukaj o m40 :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Jak stuka jakby młotkiem to raczej mi na panewki wygląda. Chyba ten mechanik ma racje :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E34 525i Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 http://forum.maxbimmer.pl/topics19/klepie-motor-25-12v-vt3280.htm Tu o tym przypadku było. Nie chcę cię straszyć ale czeka cię to samo albo jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 witam moim zdaniem to panewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi