maciek933 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam Mam problem w swojej e91 , nie otwiera i nie zamyka mi z pilota . Akumulator jest naładowany i kluczyk wysyła sygnał . Mechanik powiedział mi ze to moduł komfortu jest zepsuty i trzeba go wymienić lub „regenerować” . Czy ktoś może polecić mi jakiegoś magika we Wrocławiu ktory to ogarnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 @Broder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 A spróbuj ponownie zakodować kluczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Hej a to nie czasem problem z diversity antenna? W e39 była w środku i ewidentnie było to "za dobre" rozwiązanie. Wsadzili je pod spoiler w e61 i w e91 wydaje mi sie ze też... Narażone jest to ustrojstwo na wodę i lubi zaśniedzieć. Na elektrodzie widziałem ze udaje sie ją uruchomić po przelutowaniu połączeń(zimne luty). Zacząłbym jednak od porządnego sprawdzenia kluczyka. Masz inny ? Działa? Da się go zakodować jak wspominał poprzednik? Edytowane 18 Grudnia 2017 przez starsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek933 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Kluczyka drugiego nie mam a kodować nie wiem jak ? (Mogę to zrobić sam czy muszę udać sie to majstra)? Może być tak jak piszesz ze problem z antena ponieważ nie wiem czy ma to związek ale mam problemy z radiem bo często mi zakłóca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 znajdź na Youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 1 godzinę temu, maciek933 napisał: Kluczyka drugiego nie mam a kodować nie wiem jak ? (Mogę to zrobić sam czy muszę udać sie to majstra)? Może być tak jak piszesz ze problem z antena ponieważ nie wiem czy ma to związek ale mam problemy z radiem bo często mi zakłóca ? mozliwe ze diversity padl, ale najpierw sprawdz czy dochodzi napiecie do jego wtyczek bo czesto wiazka sie lamie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał4444 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Witam mam ten sam problem z bmw e90 Turing dwa kluczyki nie reagują na otwieranie i zamykanie samochodu, radio działa, piloty dają sygnał, bezpieczniki sprawne. A więc nie wiem co jest. Może ktoś z was miał podobną sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil 93 Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 W dniu 26.10.2020 o 17:35, Rafał4444 napisał: Witam mam ten sam problem z bmw e90 Turing dwa kluczyki nie reagują na otwieranie i zamykanie samochodu, radio działa, piloty dają sygnał, bezpieczniki sprawne. A więc nie wiem co jest. Może ktoś z was miał podobną sytuację. Udało Ci się zrobić? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta33 Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 W dniu 18.12.2017 o 12:42, BASTARS napisał: A spróbuj ponownie zakodować kluczyk. Hej. Mam ten sam problem to coś nad klapa bagażnika zostało wymienione. Radio działa a kluczyki nadal nie otwierają i nie zamykają. Jak się koduje te kluczyki? Może sama coś zdziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi