DarkSaaper Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 40 minut temu, Kojak napisał: Dzięki za najta chłopaki, miejsca trochę brakło ale jakoś się pomieściliśmy I podziękowanie dla kolegi który rozdawał radlerki Oby wiecej takich spotkan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 59 minut temu, Kojak napisał: Dzięki za najta chłopaki, miejsca trochę brakło ale jakoś się pomieściliśmy I podziękowanie dla kolegi który rozdawał radlerki Nie ma za co ? ja też dziękuję za ostatnie w tym roku spotkanie, I jeszcze raz życzę wszystkim udanego skoku do nowego 2018 roku. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Całkiem fajnie było. Poza tym w końcu pojawiło się trochę więcej E9X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Dzieki za spotkanie i radlera ;-) jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexNod Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 ale nie znaleźliśmy cię, mam nadzieję spotkać się w nowym roku:) PS: BMW Club Zaporoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Dzięki za spotkanko. Wszystkim życzę najlepszego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi