sauber87 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 czy w e36 wersji sedan bez klimy jest jakiś filtr od powietrza które leci do nawiewów ?? bo leci mi syf liście itp do środka:(:( gdzie jest ten filtr ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody21 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 O wlasnie dolanczam sie do pytania czy w E34 jest jakis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 hej w e36 jest filtr w podszybiu. z tego co zdążyłem się zorientowac to są dwa rodzaje tych filtrów. Jeden rodzaj to filtry prostokątne - koszt około 70zł(podobno) Drugi rodzaj to dwa stożkowe filtry które kosztują 200zł U mnie jest ten stożkowy i póki co znalazłem filtr febi za 140zł, dzisiaj go kupię i założę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 byqu jak bedziesz wymienial zrob prosze pare fotek nie mam pojechia gdzie on moze byc pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Już wymieniony-20-30min roboty Ale porobie fotki gdzie to u mnie jest, a póki co może obrazowo.... U mnie jest w podszybiu, musisz podnieść maskę i w przedziale międzysilnikiem a kabiną znajduje się ten filtr. Na samej górze jest taka platikowa krateczka i jak ją zdejmiesz to zobaczysz między innymi ramiona wycieraczek i być może dojrzysz filtr jeśli jest tam u Ciebie. Normalnie z przodu filtra, filtrów bo jest ich dwóch stożkowych są osłony plastikowe, także po zdjęciu kratki wlotowej możesz dojrzeć tylko te dwa plastiki osłaniające a pomiędzy nimi "beczkę" metalową-toto jest chiba dmuchawa Obejrzyj sobie dobrze też schowek, bo chyba na pewno auta z klimą tam miały filtr przeciwpyłkowy a być może że jakieś normalne wersje też tam miały. Będę miał zdjęcia to wrzucę <bmw_1> Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny19 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 mógłby ktoś wytłumaczyć mi dokładnie gdzie ten filtr się znajduje bo jestem ciemny? wyciągłem tą plastikową kratke pod nią nic nie ma tylko jest jakaś puszka z kablami :shock: z tyłu niby jest dmuchawa ale nie wiem jak się do niej dostać prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi