Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 gratulejszyn Gizbern ;] tylko z córeczką nie jezdź tak jak wieczorami po Wrocku bo lot samolotem będzie dla niej zawolny za jakiś czas pozdro :party: bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 GRATULACJE choc na NAJMŁODSZĄ MAXBIMMERKE musi chyba czesciej na spoty wpadac jak ANIA i MARTYNA :mrgreen: <bmw> MICHA NAJMŁODSZY KLUBOWICZ jezdzi z tatą cały czas :mrgreen: <bmw> niech sie uczą od małego co dobre :mrgreen: <bmw> <bmw_2> <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 gratulejszyn Gizbern ;] tylko z córeczką nie jezdź tak jak wieczorami po Wrocku bo lot samolotem będzie dla niej zawolny za jakiś czas pozdro :party: bmw_beer :drunk: ja jeżdżę bardzo spokojnie... :oops: uklon_bmw nie przesadzaj - tylko raz boka zrobiłem wtedy w nocy - ale wszystko było pod kontrolą a co do córci to ona uwielbia jeździć ze mną samochodem!!! i własnie nie mogę zbyt wolno bo wtedy płacze. najgorzej jest jak stoje na czerwonym świetle - drze się wniebogłosy. ale prędkości za bardzo nie przekraczam - pamiętam, że dzidzia na pokładzie [ Dodano: 13 Wrzesień 07, 02:26 ] GRATULACJE choc na NAJMŁODSZĄ MAXBIMMERKE musi chyba czesciej na spoty wpadac jak ANIA i MARTYNA :mrgreen: <bmw> MICHA NAJMŁODSZY KLUBOWICZ jezdzi z tatą cały czas :mrgreen: <bmw> niech sie uczą od małego co dobre :mrgreen: <bmw> <bmw_2> <bmw_1> happy_bmw daj jej troszkę czasu... najpierw muszę ją ochrzcić zanim ją przywiozę na spotkanie z diabłami spod znaku śmigiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 gizbern jeszcze nie składałem ci gratulacji. Więc moje gratulacje (nie przerywaj dobrej passy). Im więcej maxbimmerek w gronie tym lepiej, będzie więcej kultury. :lol: Pozdrowionka dla niuni. HEEJ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi