Gość Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 3750G, ZDROWA, ŚLICZNA O IMIENIU NADIA urodziła się 3 dni temu PRZYZNAJĘ SIĘ DO OJCOSTWA 10 min po porodzie: fota z dziś pierwsza przejażdżka najwspanialszym autem na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Najserdeczniejsze GRATULACJE <bmw_2> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Gratulacje Dla mamuski bo ty miałeś chyba najlżejszą robotę Dużo zdrówka dla córy .. :drunk: :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witamy najmłodszą Maxbimmerkę bardzo serdecznie :party: :party: :party: Śliczne maleństwo, gratuluję happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Śliczna! Bunia też :mrgreen: <bmw_2> pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 gratulacje :party: moja niedługo już kończy roczek :wink: bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Gratulacje i powodzonka w zyciu ps tylko nieprzyzwyczajaj jej od malosci do BMW bo pozniej jak ja swira na punkcie <bmw> dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 moja niedługo już kończy roczek Alpinka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 tylko nieprzyzwyczajaj jej od malosci do BMW bo pozniej jak ja swira na punkcie <bmw> dostanie hehehe... nie da rady.... mój chrześniak który ma troszkę ponad roczek dostał ode mnie w ciągu ostatnich dwóch tygodni: jakość tego Z4 jest lepsza niż na zdjęciu, ma napęd na sprężynkę, czyli jak lekko go cofniesz to jedzie potem 2-3m do przodu ten model Z4 marki burago (nówka) kupiłem na allegro za śmieszne 20zł no i Z4 ze zdjęcia powyżej to już prawdziwy hicior. wyciąga 3,5km/h, ma klakson, melodyjki, światła, dodatkowe światło stopu, bieg do przodu i wsteczny. akumulator starcza na 2h jazdy. by nie wyglądało na agro tunning to sklepowe naklejki, znaczek z maski i tylna tablica rejestracyjna trafiły do kubła. zamiast tego zamontowałem dwa oryginalne znaczki BMW (kupione na allegro po 1zł) tablica rejestracyjna z imieniem chrześniaka + drobna przeróbka dzięki której chrześniak steruje gazem przez wrzucenie odpowiedniego biegu (nie sięgał do pedału gazu) na podwórku to wszyskie dzieciaki go teraz atakują no i myślisz że ja swojej córci tak nie rozpieszczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Gratulacje happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Czyli rośnie nam kolejna fanka marki <bmw> <bmw_2> <bmw_3> :party: Gratulacje i pozdrowienia dla całej rodzinki <bmw_2> :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Gratuluje córki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Gratuluję uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Gratuluje pociechy <bmw_2> Rośnie mała fanka śmigiełka happy_bmw Córeczka śliczna- raz jeszcze gratuluję szczęśliwym rodzicowm i życzę wiele radości i zadowolenia z maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Gratulacje!! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Gratuluje <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian2610 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gratuluje Wam szczescia i zycze duzo zdrowka dla malenstwa bo to najwazniejsze teraz . Pozdrawiam serdecznie i wiele radosnych chwil zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoCureK Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Przyłączam się, GRATULACJE!!! No to teraz wyrosną ci oczka wkoło głowy, no ale radość osiadania bimmerki wszystko zniweluje!!! Zdróweczka dla maleństwa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 happy_bmw nic wiecej dodac juz chyba nie mozna przylaczam sie do zyczen <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 no takkkkk powodzenia :lol: hmmm juz Ci sie powiodlo duzo zdrowka dla coreczki:D i nie zapominajmy o zonie pozdrawiam cieplutko :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi